På Balaídos har vi ett härligt möte att se fram emot när Celta Vigo tar emot Valencia i den spanska La Liga. Marknaden har hemmalaget som en liten favorit till seger, medan jag anser att de borde vinna matchen minst varannan gång. Celta Vigo har inte bara förstärkt offensiven denna säsong utan även sin defensiv, där de har börjat försvara sig som ett lag. Då blir det problem för Valencia, som återigen har problem i försvaret och med skadorna, att få med sig några poäng från detta tuffa La Liga möte.

Det blev mållöst borta mot Eibar i Celta Vigos första match för säsongen. Celta Vigo kontrollerade matchen och hade de farligaste chanserna, men det blev inget mål denna gång, trots att de spelade med tre anfallare. Försvaret skötte sig ypperligt och lät inte Eibar avfyra fler än ett ofarligt skott på mål. Just på hemmaplan är Celta Vigo starka, i synnerhet när de får möta mer namnkunniga lag. Då har Celta Vigo en tendens att lägga in en högre växel och det är jag säker på att de gör mot Valencia.

Valencia har till denna säsong sålt Dani Pajero, Francis Coquelin, Ferran Torres och Rodrigo Moreno. Inga nyförvärv har gjorts för att ersätta dessa viktiga spelare. Fansen har protesterat trots att Valencia vann sin första match, som var ett derbymöte mot Levante. Där gav Levante bort dels ledningen två gånger om och sedan även matchen i den andra halvleken. Det blev en 4 - 2 seger för Valencia, som i vanlig ordning nuförtiden har problem med att hålla tätt bakåt. Därutöver fick mittbacken Eliaquim Mangala kliva av planen skadad. Sedan tidigare är målvakten Jasper Cillessen skadad, samt anfallaren Kevin Gameiro.

Hemma på Mestalla hittat Valencia alltid på något sätt en väg att ta poäng. På bortaplan är de inte ens i närheten så skickliga. Förra säsongen blev det 3 vinster, 4 kryss och hela 12 förluster på bortaplan. Nu väntar ett tufft bortamöte mot ett Celta Vigo lag, som i regel gör mål på sin hemmaplan och som också har hittat den perfekta balansen i sitt försvarsspel. Med alla dessa avbräck, gamla och nya, i Valencia har jag svårt att se dem ta poäng. Därmed blir det ett spel på en rak Celta Vigo seger i matchen.

Speltips Celta Vigo - Valencia:
1 - odds 2.30 hos Unibet , 888sport & LeoVegas .

---
Bekräftad startelva - Celta Vigo:
Ivan Villar, Hugo Mallo, Joseph Aidoo, Jeison Murillo, Lucas Olaza, Renato Tapia, Denis Suarez, Emre Mor, Fran Beltran, Nolito & Iago Aspas.

Bekräftad startelva - Valencia:
Jaume, Daniel Wass, Gabriel Paulista, Mouctar Diakhaby, Jose Gaya, Geoffrey Kondogbia, Vicente Esquerdo, Goncalo Guedes, Yunus Musah, Maximiliano Gomez & Kang-In Lee.
---

This is the stats tab
This is the post tip