SVERIGES BÄSTA STARTBONUS - Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365 .

Det pågår två slutspel i rumänska Liga 1, där vi dels har en grupp med lag som ska försöka klara sig i ligan och dels en grupp med lag som krigar om att vinna slutspelet. Till den sistnämnda gruppen hör CFR Cluj och Botosani som ställs mot varandra i en match där CFR Cluj är stora favoriter till att vinna. Inget av lagen har imponerat stort i slutspelet. De har varken lyckats bra resultatmässigt och inte heller gjort en massa mål eller släppt in för den delen heller. Därför tror jag på en målsnål tillställning.

Efter sju matcher i slutspelet har CFR Cluj fyra segrar, två kryss och en förlust. I den senaste matchen blev det en 2 - 0 vinst mot Gaz Metan Medias, som ligger sist i gruppen med noll segrar, tre kryss och sex förluster. Matchen i sig var inget imponerande, från något av lagen, där det krävdes en straff från CFR Cluj för att de skulle leda strax innan pausvilan. Trots ett stort bollinnehav lyckades CFR Cluj med att endast avfyra tre skott på mål. Nu ställs CFR Cluj mot en lite bättre motståndare.

För Botosanis del har det inte varit något vidare slutspel ännu. I ligan gick det utmärkt, där de slutade på en tredje plats med fem raka segrar. Men under slutspelet har det blivit en vinst, tre kryss och fyra förluster. Botosani kan mycket bättre än så. Nu har det varit en tid med vila eftersom de spelade senast den 19 juli, en hemmamatch som Botosani förlorade med 0 - 2. Vilan kan ha kommit lägligt för Botosani, fast jag är ändå övertygad om att de kommer att få problem att skapa något vasst framåt.

Då varken CFR Cluj eller Botosani har öst in mål under slutspelet och inte heller läckt in mål kan även detta möte bli målsnålt.

Speltips CFR Cluj - Botosani:
Under 2,5 mål - odds 1.85 bet365 .

---
Preliminär startelva - CFR Cluj:
Giedrius Arlauskis, Cristian Manea, Paulo Vinicius, Mike Cestor, Camora, Catalin Itu, Mihai Bordeianu, Damjan Djokovic, Ciprian Deac, Mario Rondon & Alexandru Chipciu.

Preliminär startelva - Botosani:
Eduard Pap, Denis Harut, Andrei Chindris, Alin Seroni, Alexandru Tiganasu, Enriko Papa, Alessio Carlone, Stefan Ashkovski, Eduard Florescu, Reagy Ofosu & Marko Dugandzic.
---

This is the stats tab
This is the post tip