Chelsea tar emot Burnley när Premier League rullar vidare under lördagen och här förväntar jag mig att hemmalaget visar vart skåpet ska stå direkt från avspark.

Chelsea har fått en pangstart på ligaspelet. Med tio matcher spelade i Premier League är London-laget tabelletta med 25 poäng av 30 möjliga. Det är åtta vinster, en oavgjord och en förlust för Chelsea hittills och nu gästar Burnley som inte riktigt håller samma klass som hemmalaget.
För Chelsea har det slutat i sju raka segrar om man räknar in alla tävlingsmatcher som laget gjort sedan den andra oktober. Ska vi hitta senaste förlusten för serieledarna i Premier League så får vi backa bandet till 29 september då de förlorade mot Juventus i Turin, då i Champions League-sammanhang.
Det är alltså ett hemmalag i bra slag och ett hemmalag som siktar på att agera serieledare även efter denna elfte spelomgång av Premier League.

Burnley som gästar noteras för sju inspelade poäng efter tio ligamatcher. Bortalaget har en seger, fyra oavgjorda och sex förluster och allt detta med en total målskillnad på 10-16.
På resande fot har Burnley två oavgjorda och tre förluster och som bara bortalag har de 5-11 vad gäller målskillnad och detta på fem matcher alltså. Senast Burnley gästade Chelsea här så föll de med 2-0.
Med tanke på hur Chelsea sett ut under säsongsupptakten är det stor chans att de förlorar igen, men min spelidé är att hemmalaget tar tag i det per omgående och att det visar sig i hörnstatistiken.

SPELTIPS
Chelsea -2 hörnor (asian) i första halvlek.
Jag tror att Burnley kommer få inrikta sig på försvarsspel och om Chelsea inte får hål på motståndarna allt för tidigt är det vettigt att tro att det kommer levereras hörnor på löpande band.

Vad tror ni?

@JV89__ på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip