Kvällsmatchen på Stamford Bridge känns som en rolig match. Jag tror att Palace löser minst fyra hörnor under 90 minuter.

Chelsea kommer från två tunga bortaförluster mot lagen från Manchester. Mot United var det en jämn match som kunde slutat lite hur som helst. Men United vände 0-1 till 2-1. När man åkte till Etihad Stadium gjorde man det enbart med ett försvarspel. Såg väldigt konstigt ut när man backade hem trots att man låg under med 1-0 och behövde gå framåt. Hade inte ett skott på mål i den matchen. Conte tar fortfarande mycket poäng hemma men det är inte på ett så övertygande sätt som man kanske är van vid. Defensiven är inte så solid som den var förra säsongen och det syns när det gäller hörnor för motståndarlaget. På Stamford Bridge har det andra laget gått över 3,5 hörnor i sju raka matcher.

Crystal Palace förvånar mig på ett positivt sätt. Trots mängder av skador så spelar man bra fotboll. Har haft otur och släppt in s mål i slutminuterna mot Spurs och nu senast mot Man United. Ligger på nedflyttningsplats och är i stort behov av poäng. Jag är ändå säker på att man kommer klara nytt kontrakt den här säsongen. Har gått över den här linan 4/5 senaste på bortaplan.

Jag tror att Chelsea kan ha lite tankar på onsdagens match mot Barcelona i huvudet redan nu. Har ändå kvalitén att vinna den här matchen men Palace kommer streta emot så länge som det går och har visat att man är att räkna på offensiv planhalva.

Jag spelar Crystal Palace över 3,5 hörnor @1.78 hos Unibet med 4u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip