Mitt spel: U 2,5 mål i matchen till 1.90 hos bet365 .

Chelsea tar emot Borussia Dortmund på Stamford Bridge när man ska försöka vända på det här dubbelmötet.

Förutsättningarna inför matchen är klara:
Dortmund har med sig en 1-0 seger från det första mötet och Chelsea behöver alltså slå ur underläge. Skadelistan är fortfarande relativt lång, men jämför med 1-0 segern i ligan mot Leeds kommer Madueke och Badiashile saknas då dem inte är uttagna i Champions League-truppen samtidigt som Mason Mount också saknas på grund av avstängning.

London-laget tog som sagt en välbehövlig seger mot Leeds. Det var ingen super imponerande insats men i läget man befinner sig i var en seger desto viktigare än en bra insats.
Jag har dock fortfarande frågetecken till Chelsea. Det görs för lite mål, och jag vill slå fast att Kai Havertz inte fungerar som nummer 9. Havertz är en jättefin fotbollsspelare, men en notorisk målskytt är han inte. Spelarna runt omkring har kvalitén för att skapa och göra mål, men utan en ordentligt målskytt är det enligt mig svårt att vinna matcher.

Över till Dortmund! TOLV raka segrar i alla tävlingar och en form som är svår att snacka bort. I senaste matchen tog man en tung 2-1 seger mot RB Leipzig. Marco Reus och Emre Can stod för målskyttet. Det enda som egentligen talar emot Dortmund är att man har en del skador i de offensiva leden. Målskyttet från det första mötet Karim Adeyemi missar matchen tillsammans med Donyell Malen och Youssoufa Moukoko. Spelarna som fyller dem positionerna är dock tillräckligt starka för att fylla skorna.

Borussia Dortmunds form kontra Chelseas letande efter detsamma tror jag kommer bli avgörande. Denna typ av matcher ser ofta ganska liknande ut. Chelsea har inte råd att gå bort sig tidigt för om man släpper in ett mål tidigt kan dubbelmötet vara över. Dortmund behöver inte stressa framåt då man har ett resultat att spela på. Jag tror på en mållös första halvlek, och en målsnål historia i stort. Jag tror Dortmund löser avancemanget, men mitt spel blir under 2,5 mål i matchen till 1.90 hos bet365 !

Förväntad startelva Chelsea:
Kepa - Chalobah, Koulibaly, Fofana - James, Fernandez, Kovacic, Chilwell - Sterling, Havertz, Felix.

Förväntad startelva Dortmund:
Kobel - Wolf, Sule, Schlotterbeck, Guerreiro - Brandt, Bellingham, Özcan, Reus - Haller.

This is the stats tab
This is the post tip