Chelsea över 4,5 skott på mål hemma mot Leicester spelas.

Frank Lampard ska försöka ta sin första seger som Chelsea-tränare. En snöplig förlust på straffar i onsdags mot Liverpool i Supercupen. Men jag tror Lampard är nöjd med svaren han fick i den matchen. Visserligen ingen vinst men att stå upp så bra mot Liverpool ger Chelsea tro på vad de gör på träningsanläggningen.

Leicester fick 0-0 hemma mot Wolverhampton i premiären. Leicester styrde matchen men de heta målchanserna uteblev. Leicester är ett lag som gillar att möta de bästa lagen. De kan låta motståndarna föra spelet och låta Vardy få springa i djupled. När de möter sämre lag så behöver Leicester styra och då är det elva man som bollen ska förbi och den kvalitén besitter inte Leicester i dagsläget.

De mörkblåa från London har startar den här säsongen - spelmässigt - på ett bra sätt och det kommer ge utdelning. Laget hade sex skott på mål i onsdags mot Liverpool. Sju skott på mål förra söndagen på Old Trafford. Att de löser minst fem hemma på Stamford Bridge mot Leicester känns vettigt.

Jag spelar Chelsea över 4,5 skott på mål @1.75 hos Unibet eller LeoVegas .

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip