Omgångens hetaste möte hämtar vi från Stamford Bridge där Chelsea tar sig an serieledarna Liverpool.

Chelsea åkte på en tung förlust hemma mot Valencia i Champions League. Kan bli en jobbig väg att gå för att ens ta sig vidare från gruppspelet. Men först är det PL och Liverpool som står på schemat. De kommer få det jobbigt med Liverpools offensiva trio. Det är bara Watford och Norwich som släppt in mer mål i ligan än vad Chelsea gjort.

Liverpool förlorade också i veckan. I deras fall blev Napoli för svårt. Men till skillnad från Chelsea är det ingen fara då Liverpool och Napoli ska vara lagen som går vidare. Siktet kan ställas in mot Chelsea för att ta sjätte raka segern i ligan. De är ett bättre och stabilare lag än hemmalaget och tre poäng känns inom räckhåll för Klopp.

Det är inkast jag fokuserar på. Det kan säkert kännas lite chansartad och oseriöst för många att spela på inkast. Men jag är av en annan uppfattning. Jag har statistik på inkast och följt det ett bra tag. När det dessutom är två spelande lag som möts så blir det färre inkast än om t.ex två bottenlag möts för de rensar betydligt mer än t.ex. Liverpool. En lina som är ovanligt hög för dessa två lag och underspelet är intressant.

Jag spelar under 46,5 inkast @1.83 hos bet365 med 3u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip