SVERIGES BÄSTA STARTBONUS - Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365 .

Toppmatch i England när Chelsea tar emot Liverpool.
Mitt speltips: Båda lagen gör mål + ö2,5 mål. Finns till 1.80 hos bet365 och hittas under Mål - Totalt antal mål/båda lagen gör mål.

Jag väljer den specialaren framför över 3 mål asian goal line som går att spela till 1.99 hos bet365 då jag kan se den här matchen sluta 2-1 åt något håll. Men över 3 ska också vara ett okej spel tycker jag.

Hur stora slutsatser är rimliga att dra efter bara en omgång? Inte för stora, men vi kan konstatera:

Liverpool hade problem med Leeds, fick två straffar och vann med 4-3. Trent var svag, van Dijk gjorde ett okaraktäristiskt misstag och offensivt var det väl främst Salah som bar laget.
Chelsea imponerade inte mot Brighton men vann ändå med 3-1. Werner såg rätt vass ut medan Havertz hade det svårt i sin debut.

Bakåt så lär det ta ett tag innan Silva är inspelad. Chilwell är out här. Även Ziyech och är skadade.

Tänkbara elvor Sportsgambler.com:
Kepa,
Azpi, Zouma, Rudiger
James, Kanté, Kovacic, Alonso
Havertz, Werner, Mount

Liverpool:
Alisson,
Trent, van Dijk, Gomez, Robertson
Henderson, Fabinho, Wijnaldum
Salah, Firmino, Mane

Svårt att inte se mål i den här matchen. Tvåan mot trean i expected goals-tabellen från i fjol och när lagen möttes i slutet av juli slutade matchen 5-3 till Pool. Chelseas defensiv med Kepa i spetsen var inget för julgranen i fjol. Lyckades bara hålla nollan i två hemmamatcher mot övre halvan-lag i fjol. Premiären mot Brighton pekade inte på någon förbättring där.

Samtidigt borde offensiven inte gå mållösa från särskilt många matcher. Borde kunna dra nytta av den höga linje Liverpool ofta spelar med.

Salah såg väldigt bra ut i premiären, inte bara för de tre målen han gjorde. Finns mer att hämta från spelare som Firmino, Trent och Mané. Går ytterst sällan mållösa.

Tycker det här borde ha alla förutsättningar att bli en underhållande match med en hel del målchanser. Måste vara toppchans för bägge lagen att näta och inte slutar vi på 1-1?

Blir nog inte lika galet som i sommarens match men 2-2, 2-1, 1-2, 1-3 eller liknande känns som klart tänkbara slutresultat.

This is the stats tab
This is the post tip