SVERIGES BÄSTA STARTBONUS - Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365 .

Omgångens höjdpunkt får vi från Stamford Bridge i eftermiddag.

Lampards Chelsea vann i premiären utan att övertyga. Brighton var det bättre laget och förtjänade att få med sig poäng i matchen. Reece James fick en drömträff och hans första mål i Premier League gjorde att Lampard kunde andas ut. Det är många nya spelare som ska sättas ihop och bli ett lag så det krävs tid samtidigt som det förväntas resultat direkt.

Liverpool hade problem mot Leeds i premiären. De styrde matchen som vanligt men lite samma symptom som i slutet på förra säsongen med att det är nonchalant. Självförtroendet är ibland lite för högt på vissa spelare så det blir för avslappnat.

Två lag som har höga ambitioner och borta mot Chelsea så tror jag vi får se ett Liverpool som är mer vaket ock fokuserat än när det var Leeds på hemmaplan. Det brukar bli många dueller när lagen spelat tidigare och när domaren är Paul Tierney så finns det anledning att tro att vi får se frisparkar i den här matchen.

Jag kommer även spela överspelet på insparkar. Redan i fredags så spelade jag över på skottspel som jag lade ut på twitter. De oddsen har redan sjunkit men det har inte insparkarna gjort. Mycket offensivt på plan i Chelsea som vill visa vad man kan i en sån här match. Offensiven i Liverpool vet vi vilken kvalité den besitter.

Jag spelar över 24,5 frisparkar @1.66 hos bet365 med 3u.
Över 14,5 insparkar @1.80 hos bet365 med 3u.

Twitter: robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip