Speltips: BLGM ja och över 2,5 mål i matchen till 1.80 hos bet365 .
—-
Chelsea tar emot Liverpool hemma på Stamford Bridge i en väldigt spännande premiärmatch för båda lagen i årets Premier League.

Känslan är att både Chelsea och Liverpool är en aning svåra att få grepp om. Hemmalaget har rensat ut och hämtat in en hel del nytt och spännande, och får man träff på dessa spelare tillsammans med Pochettino tidigt kan det bli en väldigt rolig säsong.

Liverpool fortsätter gnugga på under Jurgen Klopp, och det med all rätt. Efter fjolårets misslyckande ska man nu försöka starta om, och likt Chelsea har man en trupp som mycket väl kan flyga högt om man får träff tidigt.

Oviss match mellan två framåtlutade lag

Historiskt sett har möten mellan dessa två lag varit målsnåla. Inte ett enda mål under ordinarie tid det senaste fyra möten mellan laget är anmärkningsvärda siffror, men den sviten tror jag bryts under söndagen.
Till att börja med tror jag det kan svänga rejält runt Liverpool den här säsongen. Jag tror det kommer göras en väldans massa mål framåt, men även släppas in en hel del bakåt. Avsaknaden av en tydlig defensiv mittfältare kommer vara märkbar de första omgångarna innan man värvar in en sådan, och det tror jag deras defensiv kommer bli lidande av. Offensivt har man Salah, Diaz, Gakpo, Nunez och Jota att välja på, vilket får ses som en av de bästa anfallsuppsättningarna i ligan.

Chelsea kommer även dem vara mer framåtlutande än tidigt, med Chilwell och Reece James som kommer flygande på kanterna. Jag tror Chelsea blir ett roligt lag att titta på under Premier League 23/24.

Jag går emot historien och tror det kommer bli en sprakande historia på Stamford Bridge. Båda lagen vill få en bra start på den här säsongen och går in med inställningen att man kan vinna den här matchen. Mitt spel blir därför BLGM ja och över 2,5 mål i matchen till 1.80 hos bet365 !
This is the stats tab
This is the post tip