Chelsea ska försöka ta revansch mot City efter smällen (6-0) för bara några veckor sen.

Chelsea spelade returmötet mot Malmö i torsdags, och utan att imponera vann Londonklubben med 3-0. Sarri får inte ordning på Chelsea. De spelar inte fotboll tillsammans, utan mer ett spel med Hazard och Willian som får utmana och göra något på egen hand. Mot United i FA-cupen blev Chelsea lättlästa och ledningen som United hade efter första halvlek blev aldrig hotad.

Manchester City ska ta första steget mot fyra titlar den här säsongen. Den första ska vinnas idag. Laget är kvar i FA-cupen och Champions League samt att man leder Premier League. City kommer inte hålla tillbaka något i matchen utan de kommer försöka ta kommando direkt och vill nog gärna se en repris av starten de fick på Etihad för några veckor sedan.

City kommer som sagt att föra matchen och med tanke på Chelseas försvarsspel så kommer det ringa ganska fort för de ljusblåa. Det är min idé med det här spelet. Chelsea kommer få sina chanser för City är något nonchalanta i defensiven periodvis. Trots 6-0 på Etihad blev det 15-12 i skott. City skjuter sällan utifrån för att man letar ständigt efter ett bättre läge medan Chelsea skjuter mer på chans eftersom laget fyller inte på med samma spelare så de offensiva alternativ blir få.

Jag spelar Chelsea över 8,5 skott @1.83 hos bet365 med 3u.