Chelsea ställs mot Manchester City hemma på Stamford Bridge med tidig avspark under lördagseftermiddagen och här tror jag att London-laget har störst chans till seger.

Chelsea har spelat in fyra raka segrar om vi räknar med Ligacup-vinsten mot Aston Villa tidigare i veckan som kom efter straffsparksläggning. Innan det hade de i ligaspelet besegrat Tottenham med 3-0 på bortaplan, slagit Zenit hemma med 1-0 i Champions League-premiären samt besegrat nyss nämnda Aston Villa med 3-0 och även det på hemmaplan.
Det jag vill ha sagt med denna resultatrad är att Chelsea mår bra. Deras offensiv fungerar och de har en Lukaku på topp som är glödhet.

Man City har förvisso fått maskinen att rulla de också, men Guardiolas lag är inte lika skoningslösa som vi vant oss vid. City ställdes tidigare i veckan mot Wycombe i Ligacupen och den matchen slutade med seger med tennissiffrorna 6-1. I ligamatchen förra helgen gästades de av Southampton hemma på Etihad Stadium och då bjöds vi på en mållös tillsällning.
City ska nu försöka koppla tillbaka som ett vinnarlag i en tuff bortamatch mot ett för dagen duktigt och formstarkt Chelsea och jag är minst sagt tveksam till att de lyckas med den bedriften.

Lagen möttes senast i Champions League-final på neutralt gräs i Portugal.
Då vann Chelsea med 1-0 på Estádio do Dragão och Kai Havertz gjorde matchens enda mål.

Chelsea får finna sig i att agera favoriter här då de har fördel av hemmaplan.
Jag tror de levererar och väljer att plocka dem som vinnare, men med en livlina.

SPELTIPS
Chelsea +0 (asian) eller Chelsea (DnB) som är samma spel, finns till strax under två gånger pengen.
Just nu får vi 1.94 på det här spelet hos Unibet och det hugger jag!

2-1?
Vad tror ni?

@JV89__ på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip