Chelsea får besök av Solskjaers United under måndagskvällen.

Sarris lag kommer från en Europa League-vinst mot Malmö i torsdags. De blandar väldigt mycket i sina prestationer och svårt att förutse vilket humör laget är på till den här matchen. Det är främst på resande fot Chelsea haft på problem, på hemmaplan har de blåklädda fem raka vinster. De har dock varit rätt så behagligt schema och inte något lysande spel av Chelsea trots segrar, så det blir spännande att se hur man tacklar Man United.

Manchester United fick sig en rejäl smäll i tisdags mot PSG. Inte nog med att laget förlorade med 2-0 på Old Trafford och avancemang till kvartsfinal är mest troligt bortblåst, fick man dessutom Lingard och Martial skadade. Det är två stora avbräck med tanke på farten som de två bidrar med.

Det är två lag som springer mycket offside. Lukaku, som lär få chansen från start, står precis på gränsen och kan dra på sig flera offside trots att han inte tjänar något på försprånget han skulle fått. Jag ser framför att det är två lag som båda vill vinna och inget lag som kommer att ligga lågt i försvarsspel. Höga backlinjer där det finns stor yta att springa bakom för anfallarna.

Jag spelar över 3,5 offsides @1.66 hos bet365 med 3u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip