Chelsea ångar på i Premier League och ställs på söndagen mot Manchester United - utan Ole Gunnar.

Senaste möten
Chelsea - Man Utd 0-0
Man Utd - Chelsea 0-0

PREMIER LEAGUE
1. Chelsea 12 9 2 1 30:4 29
9. Manchester Utd 12 5 2 5 20:21 17

Chelsea hemma
6 4 1 1 17:3 13

Formen
V, V, O, V, V

Senaste match
Chelsea - Juventus 4-0

United borta
6 3 12 10:10 10

Formen
V, O, F, F, V

Senaste match
Villarreal - Manchester United 0-2

Preliminära elvor (Whoscored)

Chelsea (3-4-2-1) Mendy - Azpilicueta, Silva, Rüdiger - James, Loftus-Cheek, Jorginho, Alonso - Mount, Hudson-Odoi - Werner

Saknar: Kovacic, Kanté, Chilwell
Osäkra: Havertz

Man United (4-2-3-1) Gea - Wan-Bissaka, Bailly, Lindelöf, Telles - McTominay, Fred - Sancho, Fernandes, Rashford - Ronaldo

Saknar: Varane, Pogba, Cavani, Maguire (avstängd), Greenwood
Osäkra: Fred. Shaw

Ja, den största grejen inför detta möte är naturligtvis att Manchester United kände att 1-4 mot Watford var nog och sparkade Ole Gunnar Solskjaer. Effekten i veckans Champions League-möte mot Villarreal blev god direkt för Michael Carrick, som sköter skutan så länge, då Ronaldo och Sancho såg till att 2-0 säkrades sista kvarten. Nu är det tillbaka till England och ligafotbollen och svårast möjliga motstånd i serieledande Chelsea på bortaplan.
Londonlaget såg fruktansvärt bra ut mot Juventus (4-0) i veckan och har vunnit nio av tolv Premier League-matcher, kryssat två och bara torskat en. Det allra häftigaste är att laget bara släppt in fyra mål på dessa matcher. Chelsea är definitivt en kandidat att vinna årets upplaga och är det tillsammans med Liverpool och Manchester City som skuggar dem.
Min take på detta är att United trots allt fått för kort tid med "ny" ledning och att såren inte har läkt. Att de, som har en målskillnad på 20-21, ska dra till med en helgjuten insats borta mot Chelsea har jag svårt att se med så kort tid för Carrick att förändra något större på. United dras dessutom med en del tung frånvaro som Pogba, Maguire (avstängd) mfl.

SPELTIPS
Jag spelar Chelsea asian hcp -1 (pengarna åter vid uddamålsseger) till 2.00 hos Pinnacle (3/5 units)

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip