Chelsea tar emot Tottenham i ett hett Londonderby.

Chelsea har varit med Liverpool och Man City i toppen och det har snackats titelstrid men alldeles för många poängtapp har gjort att det är snarare är en CL-plats laget spelar för. Tabellen haltar vilket gör att det ser bättre ut för Chelsea än vad det faktiskt är. Skulle Arsenal och Tottenham vinna sina matcher som de släpar med kan Chelsea hamna på femteplats.

Tottenham gjorde en makalös vändning efter två mål i sista sekunderna som vände förlust till en vinst borta mot Leicester. En boost som gör att Tottenham har fått ny energi och går nog in i matchen med en tro som högre än vad den kanske borde vara.

Paul Tierney är det som dömer matchen och det tycker jag är positivt när man spelar överspel i frisparkar. Nivån i England blir högre och det tillåts mer på planen men Tierney har ofta sin gräns på vad som är acceptabelt lägre än många andra domare.

Chelsea gillar att smälla på och när det är på Stamford Bridge vill man gå högt och sätta press med laget. Lyckas inte pressen så får det bli frispark eftersom man har för många spelare på fel sida om Tottenham spelar loss bollen.

Jag spelar Tottenham över 11,5 frisparkar @1.83 med 5u hos bet365 .

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip