Londonmöte väntar på Stamford Bridge när Chelsea gästas av Tottenham. Huvuddomare är Paul Tierney och jag tror inte att han använder korten mer än nödvändigt i detta toppmöte.

Gästande Tottenham kommer till spel här som tabellfemma och har i detta nu samlat ihop 36 poäng på 19 ligamatcher. Just nu skiljer det en poäng upp till den fjärdeplats som West Ham har och det är alltså en poäng till Champions League-spel nästa säsong så som tabellen ser ut just nu, men då ska vi också nämna att Spurs har tre matcher färre spelade än nuvarande tabellfyran.

Chelsea är tabelltrea med 44 poäng. De är i allra högsta grad med och slåss om en Champions League-plats och det ska väldigt mycket till för att hemmalaget ska säcka ihop så pass att de rasar under topp fyra-placering. Ser vi till vad Chelsea presterat i närtid så kommer de närmast från ett kryss borta mot Brighton där de lirade 1-1. Innan det kammade de noll mot Man City på resande fot där de föll med 1-0.

Tottenham stod för en stark och imponerande vändning borta mot Leicester senast där de låg under med 2-1, men under tilläggstid lyckades de först kvittera till 2-2 för att bara minuten senare även göra 3-2. Detta i 95'e respektive 97'e.

Båda lagen är medvetna om att det är viktiga poäng på spel. Chelsea kommer bära favoritskapet på hemmagräs, men jag tror att vi får se en jämn match mellan två duktiga lag där domare Paul Tierney inte kommer vifta med korten mer än nödvändigt.

Lagen har nyligen mötts i ett dubbelmöte i Ligacupens kvartsfinal. Då fick vi ett kort över två matcher.

SPELTIPS
Under 4,5 kort i matchen till 1.76 hos Unibet / LeoVegas / 888sport .

Vad tror ni?

@JV89__ på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip