Äntligen är Champions League tillbaka där vi har ett spännande möte i London då engelska Chelsea välkomnar Valencia från Spanien, på Stamford Bridge. Marknaden har Chelsea som favoriter, till en bit under dubbla pengar, men Valencia är alltid knepiga att möta, även under deras kristider. I utgångspunkt handlar det om två offensivt starka lag, med olika formkurvor, som har defensiva problem men också hög kvalité i anfallsspelet. Därmed är chansen stor att vi får se båda lagen göra mål i matchen.

På de fem inledande Premier League matcherna har Chelsea både gjort och släppt in i snitt över två mål per match. Denna säsong har de fått en ny tränare i Frank Lampard, som har valt att satsa på egna, yngre förmågor som Fikayo Tomori, Mason Mount och Tammy Abraham. Just den sistnämnda Abraham är glödhet och kommer till denna match med ett hattrick i 5 - 2 bortasegerna mot självaste Wolverhampton, som är urstarka på hemmaplan. Målformen hos Chelsea är därmed på topp.

Bakåt är det inte lika stabilt, längre. I matchen innan Wolverhampton tappade Chelsea en 2 - 0 ledning till 2 - 2 hemma mot nykomlingen Sheffield United. Chelseas defensiva bekymmer har att göra med att lagets stora stjärna på mittfältet, N’Golo Kante, har varit skadad och ser ut att missa även denna match på grund av en stukad fotled. Även vänsterbacken Emerson dras med en skada i knäsena, samt att backen Antonio Rudiger utgick med en ljumksskada i halvtid. Båda är tveksamma till start.

Det är därmed inte med de allra bästa förutsättningarna som Chelsea tar emot Valencia, som är i kris, absolut, men som fortfarande inte slutar att göra mål. För även om Valencias tränare Marcelino har fått sparken efter bara tre omgångar, på grund av interna konflikter med ägaren Peter Lim, så har Valencia världsklassspelare - inte minst i anfallet. Detta visade Valencia i sin senaste 2 - 5 förlust borta mot Barcelona. Med mittfältsgeneralen Dani Parejo, kantspelarna Goncalo Guedes och Ferran Torres, samt anfallarna Rodrigo Moreno, Kevin Gameiro och Maxi Gomez blir det mål mot allt och alla lag i hela världen.

Dock har krisen påverkat försvarsspelet och stabiliteten i laget. Sedan Marcelino har fått gå har Valencia endast spelat mot Barcelona och det började på värsta möjliga sätt. Valencia log under med 0 - 2 efter endast 7 spelade minuter. Den höga pressen gick inte att se, tempot var för lågt, markeringsspelet fanns inte, spelarna stod fel i positionerna och var allmänt inte på alerten. Detta är inget som den nya tränaren Albert Celades hinner åtgärda inför detta tuffa match, så mål bakåt blir det igen.

Då båda lagen är urstarka offensivt och gör en massa mål, samtidigt som Chelsea har skador i försvaret och defensiven, samt att det gungar i Valencia och försvaret inte visar någon världsklass längre, är chanserna väldigt stora till att vi ska få se båda lagen göra åtminstone ett varsitt mål i matchen. Marknaden erbjuder 1.86 i odds för utfallet och där finns det ett spelvärde.

Själva oddset finnes hos SpeedyBet .

---
Bonus hos SpeedyBet :
100% upp till 2 000 kr.
Sätt in 2 000kr, spela för 4 000kr.
Minsta insättning för att få bonusen är 200kr.
Omsättningskravet är 8 gånger bonussumman.
---

Bekräftad startelva Chelsea:
Kepa Arrizabalaga, Fikayo Tomori, Andreas Christensen, Kurt Zouma, Marcos Alonso, Mateo Kovacic, Jorginho, Cesar Azpilicueta, Mason Mount, Willian & Tammy Abraham.

Bekräftad startelva Valencia:
Jasper Cillessen, Jose Luis Gaya, Gabriel Paulista, Ezequiel Garay, Daniel Wass, Denis Cheryshev, Dani Parejo, Francis Coquelin, Geoffrey Kondogbia, Rodrigo Moreno & Kevin Gameiro.
---

This is the stats tab
This is the post tip