Chelsea ska försöka ta tre viktiga poäng i jakten om en CL-plats när ett omotiverat West Ham kommer till Stamford Bridge.

Sarris lag tog en seger mot Brighton i veckan och de är i allra högsta grad med i racet. De behöver gå förbi Arsenal eller Tottenham och samtidigt hålla United nedanför sig, med sex omgångar kvar. Chelsea spelar ett kontrollerat spel hemma i London och det ser ofta ut som ett avvaktande spel från hemmalaget. I deras sju senaste matcher på Stamford Bridge har de gått under linan när det gäller antalet skott.

West Ham såg blygsamma ut förra helgen mot Everton och de förlorade rättvist med 2-0. Trots underläge i femte minuten samt hemmaplan hade West Ham endast tre avslut i matchen. Känns som att luften gått ut. Svårt att motivera laget med tanke på den mittenposition laget har i tabellen.

Chelsea kommer styra och eftersom de ofta startar i ett lugnare tempo där de vill jobba sig in i matchen så känns det som att skotten kommer utebli i början. Jag tror dessutom det är stor chans att Chelsea gör första målet och det är isåfall positivt för underspel eftersom de inte behöver trycka på i slutet av matchen.

Jag spelar under 27,5 skott @1.72 hos bet365 med 3u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip