Chelsea tar emot West Ham och detta på hemmaplan under söndagseftermiddagen. Hemmalaget är favoriter och min idé är att de också levererar därefter!

West Ham är just i detta nu tabellsjua i Premier League och detta med 52 poäng på kontot efter 33 matcher. Wolves som är tabellåtta har i skrivandets stund tre poäng att ta ikapp i kampen om sjätteplatsen, men då har de också en match till godo. Med andra ord är det grymt viktiga poäng på spel för West Ham, men till veckan väntar en tuff prövning i Europa och frågan är om gästerna har den matchen i huvudet redan nu?

Chelsea är tabelltrea och noteras för 62 poäng på 31 matcher. Just nu har de blåklädda fyra poäng ner till femman Tottenham, men då har Chelsea också spelat 31 matcher jämfört med Spurs som är uppe på 33 omgångar klara. Chelsea har med andra ord sin position i egna händer och eftersom de åkte på en blytung förlust mot Arsenal senast är min idé att den revanschlusta de lär komma till spel med här ska vara stark nog för att en trepoängare ska inkasseras.

Senast lagen möttes så tog West Ham hem en trepoängare då den vann sin hemmamatch mot Chelsea med 3-2. Senast West Ham var på besök här blev det dock förlust med 3-0 och jag tror helt enkelt att Chelsea är det bättre laget även den här gången.

SPELTIPS
Chelsea som matchvinnare spelas till 1.55 hos Lucky Sports .

Vad tror ni?

@johan_videll på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip