Speltips: Chelsea vinna båda halvlekarna till 1.90 hos bet365

Chelsea tar emot klassiker-laget AFC Wimbledon, numera huserande i League Two, i den engelska ligacupen.

Chelsea kommer från något av en islossning i Premier League när man slog Luton med 3-0 hemma på Stamford Bridge. Raheem Sterling stod för 2+1 och Nicolas Jackson gjorde sitt första tävlingsmål för klubben.

Wimbledon har fått en fin start på sitt ligaspel i den lägre divisionen tre vinster och två kryss på de fem första matcherna innebär en femteplats med tre poäng upp till den absoluta toppen.

Ett Chelsea på uppgång

Som vanligt kan en hel del rotation förekomma i dessa cupmatcher, speciellt från Premier League-lagen. Lagen från de lägre divisionerna vill ofta satsa och gå så långt som möjligt i dessa cuper. Chelsea har dock en skadesjukten trupp för tillfället, vilket innebär att man behöver ställa upp med en hel del spelare som startade senast mot Luton.

De ersättare som kommer in är inte heller några dussinspelare, speciellt i de offensiva leden. I backlinjen lär minst två startspelare komma till spel även här och med den elvan ska inte Chelsea ha några problem att lägga Wimbledon åt sidan.

Efter bra prestationer och en seger senast känns det även som vindarna blåser varmt i Chelsea, och det ska man inte heller underskatta. Självförtroendet är på uppgång, och jag tror man slår Wimbledon av bara farten. Att man får den här matchen på hemmaplan är ytterligare en fördel i Chelseas favör.

Då oddsen är låga (fullt rimligt) väljer jag att sticka ut en aning och spela Chelsea vinna båda halvlekarna till 1.90 hos bet365 . Det bästa spelet i Chelseas favör tycker jag!
This is the stats tab
This is the post tip