bet365 livestreamar matchen.

På Globe Life Park i Arlington, Texas, har vi inte direkt något gigant möte i vänskapscupen International Champions Cup då Club Deportivo Guadalajara, mer känd som Chivas, från Mexiko ska möta Atletico Madrid från Spanien. Marknaden har Atletico som megafavoriter till seger, till cirka 1,20 i odds och allt annat än en rak Atletico Madrid seger är en skräll. Dock har inte marknaden tagit hänsyn så mycket till varje specifikt lag, i mitt tycke, och har lagt oddset på att Atletico håller nollan för högt.

Detta blir den tredje och sista matchen för Chivas i turneringen. De första två förlorade de mot Fiorentina med 1 - 2 och Benfica med 0 - 3. Egentligen förstår jag överhuvudtaget inte varför Chivas är med i denna turnering. Då syftar jag inte bara på att Chivas är så mycket sämre än alla de övriga lagen i turneringen utan att denna turnering krockar med den mexikanska ligan, som samma dag denna rek är skriven har börjat. Sjukt. Detta innebär en hel del resande för Chivas spelarna. Häng med här!

Först var alltså Chivas i Santa Clara i Kalifornien i USA och spelade mot Benfica på Levi's Stadium. Sedan, två dagar senare, har de ligapremiär (som blir en 0 - 3 förlust) borta mot Santos Laguna, på Estadio Corona, i Torreon, Coahuila i Mexiko och två dagar senare ska de till Globe Life Park i Arlington, Texas, USA för att ta sig an Atletico Madrid. Sedan har de en hemmamatch igen på måndag. Det är väldigt många matcher som spelas på väldigt kort tid, på väldigt långt avstånd - fram och tillbaka.

Därmed är jag övertygad om att Chivas spelare inte direkt bryr sig om denna match. Först och främst är de inte tillräckligt bra för att ta sig an Atletico Madrid, med tanke på att de båda två sista matcherna har slutat 0 - 3. Om inte Chivas kan göra mål på Benfica och inte heller Santos Laguna så blir det enormt svårt att göra det på ett av de lagen som släpper in minst mål i världen. För det andra är inte Chivas spelarna motiverade, med tanke på att denna match inte ger dem någonting alls.

Atletico Madrid fortsätter i vanlig ordning att imponera i defensiven. I deras första vänskapsmatch för denna säsong besegrade de Numancia med 3 - 0. Offensivt fick Atletico sig ett stort avbräck då klubbens dyraste värvning genom alla tider, Joao Felix, tvingades av planen med en höft skada efter en halvtimme i sin debut. Han är dock inte så delaktig i det defensiva arbetet men offensivt kan det innebär lite trubbel, då han är köpt som Griezmanns ersättare. Återstår att se hur pass skadad han är.

Marknaden erbjuder dubbla pengarna på att Chivas återigen ska misslyckas med bedriften att göra mål. Med tanke på hur uddlösa de har varit i sina två senaste matcher och med tanke på hur bra Atletico Madrid är i defensiven blir det oerhört svårt för Chivas att göra mål. Därmed finner jag ett stort värde i oddset 2.00 och lägger ett spel på att Atletico Madrid håller nollan.

Själva oddset finnes hos bet365 .

This is the stats tab
This is the post tip