Tyvärr fick jag tekniska problem med min rek/bloginlägg och halva texten har försvunnit. Då det inte verkar gå att fixa får ni därför tyvärr hålla till godo med halva mitt inlägg. Mitt spel är iaf följande ikväll. Lycka till!

Spel: Manchester City -1.5 (asian handicap) - odds 2.00 bet365 .

Som ni vet är jag normalt ingen favorittippare men i dag kan jag inte låta bli då det finns gratispengar att hämta hos spelbolagen.

Premier League mot Serie A. Världens rikaste klubb mot laget från en stad som allt som oftast inte har råd att erbjuda sina invånare sophämtning. Kontrasterna är stora utanför planen och jag tror att de är minst lika stora på planen.

Vad Manchester City är och kan behöver ingen närmare presentation. Laget är fantastiskt vilket de visat i säsongsinledningen och det skulle inte förvåna mig om de vinner Champions League redan den här säsongen. Vem vet, kanske får de för sig att köpa Messi om de ligger bra till i januari…

Napoli är ett lag som förtjänar respekt. I alla fall om man ser till hur klubben drivs och i spagetti-liga konkurrens. Napoli är ett av få lag som är skuldfria och klarar av gå runt på de intäkter klubben har. Att på det sättet nå ända till Champions League förtjänar respekt i dagens galna fotbollsvärld. Att de dessutom är starkt förknippade med världens genom tidernas bästa fotbollsspelare gör att jag har svårt att klanka ner på dem, trots att de håller till i spagetti-ligan där tempot kan jämföras med en friluftsdag på Eskilstunas dagcenter för rörelsehindrade pensionärer.

Precis som City är Napoli debutanter i Champions League. Napoli startade säsongen bra då de vann ligapremiären mot Cesena med 3-1. Det imponerar dock inte lika mycket som Citys ligastart med 4-0 mot Swansea, 3-2 mot Bolton, 5-1 mot Tottenham och 3-0 mot Wigan.

This is the stats tab
This is the post tip