Redan klara Real Madrid har rest till Belgien för att spela sin sista match i gruppspelet av Champions League, mot Club Brügge, innan det är dags för slutspel nästa år. Oavsett utgång kommer Real Madrid att sluta tvåa, medan Club Brügge, trea i gruppen, vill nog gärna spela Europa League. Konkurrenterna Galatasaray, som möter PSG borta i sin sista match, har en poäng mindre, så Club Brügge borde ta den platsen ändå. Real Madrid har mycket att bevisa och ska vara stora favoriter till seger.

Men det är de inte enligt marknaden, som erbjuder en bra bit över dubbla pengar på en rak Real Madrid bortaseger. I mitt tycke är det bara att tacka och ta emot. Anledningen är helt enkel att Real Madrid går in för att vinna samtliga matcher. Inget lämnas åt slumpen och speciellt inte när det har gått i Champions League som det har denna säsong. Real Madrid har inte direkt imponerat med bland annat oavgjort hemma mot just Club Brügge, i en match som slutade 2 - 2. Så det är upp till bevis nu.

Real Madrid har tagit med sig de bästa tillgängliga spelarna till Brygge och det är just för att vinna matchen. Det gäller ändå att visa konkurrenterna att Real Madrid är att räkna med detta år i Champions League. Det gäller även att ta revansch från det första mötet. Ett Real Madrid lag som får spela avslappnat mot ett Club Brügge lag som jagar kan lätt bli en målrik tillställning, i alla fall från Reals sida, i mitt tycke. Att lämna ytor till det mest offensiva laget i världen kan bara sluta på ett sätt. Det finns en chans att Zidane luftar truppen lite och slänger in nya namn. Dessa spelare bör vara motiverade när de får chansen att visa upp sig.

När det gäller Club Brügge tog de en viktig segern senast mot Galatasaray, som dock kostade mycket eftersom två spelare gick loss och firade lite för mycket. Krepin Diatta och Clinton Mata firade segermålet så mycket att de blev utvisade båda två. Det är två helt onödiga avbräck för Club Brügge. Som om uppgiften att möta Real Madrid inte var svårt nog. Real Madrid har ingen förlust på 9 raka matcher. I den spanska ligan ligger de i toppen med Barcelona, med lika många poäng, så formen är på topp.

Därmed finner jag ett stort värde i oddset 2.28 på att Real Madrid vinner mötet och lägger ett spel på en rak tvåa i matchen.

Själva oddset finnes hos LeoVegas , Unibet eller 888sport .

---
Preliminär startelva Club Brügge:
Simon Mignolet, Odilon Kossounou, Brandon Mechele, Simon Deli, Federico Ricca, Eder Balanta, Ruud Vormer, Hans Vanaken, Siebe Schrijvers, Emmanuel Dennis & David Okereke.

Preliminär startelva Real Madrid:
Alphonse Areola, Eder Militao, Nacho Fernandez, Sergio Ramos, Ferland Mendy, Isco, Federico Valverde, Luka Modric, Gareth Bale, Karim Benzema & Vinicius Junior.
---

This is the stats tab
This is the post tip