I den sista omgången av gruppspelet i Champions League ställs Club Brugge mot Atletico Madrid på Jan Breydel Stadium. Förutsättningarna är som sådana att vid oavgjort resultat så kan faktiskt Dortmund, som är två poäng bakom Atletico Madrid, vinna gruppen, tack vare målskillnaden mellan Dortmund och Atletico Madrid. I vilket fall så är Atletico Madrid redan vidare och kommer inte göra något större grej av denna match, som de egentligen bara vill spela av och helst vinna enkelt.

Med det sagt, tvivlar jag starkt på att vi får se något annat än en tillknäppt match där Atletico Madrid, i vanlig ordning, försvarar sig utmärkt och satsar stenhårt på omställningar och kontringar för att göra ett mål och därefter, resten av matchen, försvara ledningen så att de vinner gruppen. Nu är det verkligen inte fy skam att komma två i gruppen, förutsatt att Dortmund vinner borta mot Monaco, efter Atletico Madrid redan är klara och lägger nu alla fokus på den spanska La Liga.

Till mötet så har Atletico Madrid skador i försvaret, men det har de haft ett bra tag nu. Ersättarna som har hoppat in i stället har skött sig exemplariskt och det har mycket att göra dels att laget ständigt tränar försvar samt att tränare Diego Simeone väljer verkligen spelare som passar hans spelsätt. Stefan Savic är avstängd men Jose Gimenez är tillbaka i mittförsvaret. Filipe, Juanfran och Diego Godin har samtliga börjat träna igen, så det är inte omöjligt att vi får se någon av dem i startelvan här.

I den senaste Champions League matchen vann Atletico Madrid mot Monaco hemma med 2 - 0, där spelet inte riktigt stämde alla gånger, men det blev vinst i alla fall - utan att något mål släpptes in. På anfallssidan har Atletico Madrid ett avbräck i Diego Costa, som är borta ett bra tag och kommer att opereras. Atletico Madrid vann hemmamötet mot Club Brugge med 3 - 1, men här är det helt andra förutsättningar då Club Brugge också har visat sig vara starka i defensiven.

Just det - Club Brugge kommer till denna match från ett mållöst möte borta mot självaste Dortmund, som har spottat in mål denna säsong. Där visade Club Brugge att de kan försvara sig väl och det kommer inte alls att bli lätt för Atletico Madrid att göra många mål på dem denna gång. Club Brugge hade dessvärre inget skott på mål mot Dortmund så framåt är de uddlösa.

Det är knappt något som talar för att vi ska få se många mål i denna tuffa Champions League match, där Atletico Madrid är favoriter till seger, till cirka 1,65 i odds. Mest värde finner jag i att vi inte kommer att få se fler än två mål i matchen och lägger därmed ett spel på under 2,5 mål i matchen till 1,86 i odds. Själva oddset finnes hos LeoVegas , MrGreen eller 888sport .

---
Bekräftad startelva Club Brugge: Ethan Horvath, Benoit Poulain, Brandon Mechele, Stefano Denswil, Ruud Vormer, Sofyan Amrabat, Marvelous Nakamba, Hans Vanaken, Cyril Ngonge, Wesley & Ikoma Lois Openda.

Bekräftad startelva Atletico Madrid: Jan Oblak, Saul Niguez, Francisco Montero, Diego Godin, Santiago Arias, Koke, Thomas, Rodri, Thomas Lemar, Gelson Martins & Antoine Griezmann.
---

This is the stats tab
This is the post tip