På Stadio Ezio Scida tar Serie A nykomlingar och tabelljumbon Crotone emot Atalanta, som är på jakt efter att hitta tillbaka till vinnarspåret. Crotone har inte fått någon bra start i den högsta divisionen. Bortsett från poängen mot Juventus har de förlorat de övriga fyra matcher, där de har släppt in en massa mål. Då har de ännu inte mött Atalanta, som har gjort flest mål i Serie A efter Sassuolo. Efter två raka förluster i ligan är jag övertygad om att Atalanta tar revansch och i vanlig ordning vinner stort.

Crotone lyckades överraska när de spelade 1 - 1 hemma mot de regerande mästarna Juventus. Innan dess och efteråt har det bara blivit förluster mot Genoa, Milan, Sassuolo och senast Cagliari. Det rådet ingen tvekan om att det är försvaret som har svikit laget, där Crotone har släppt in 15 mål på 5 ligamatcher, alltså, ett snitt på 3 insläppta mål per match. Mittfältsgeneralen Luca Cigarini blev utvisad senast och missar Atalanta matchen. Anfallarna Emmanuel Riviere och Denis Drăguş likaså.

I Atalanta är det inga nya skador. Framåt fortsätter de att leverera, även när de förlorar matcher. Atalanta började säsongen piggt och vann sina tre första matcher mot Torino, Lazio och Cagliari men har sedan dess förluster mot Napoli och Sampdoria. Atalanta spelade också Champions League i veckan, där de tog emot Ajax på hemmaplan - så ingen längre resa i benen. Efter att ha legat under med 0 - 2 vände Atalanta matchen och fick till ett 2 - 2 resultat. Vändningen var stark och viktig för fortsättningen.

Då Crotone läcker in mål samt har några avbräck medan Atalanta fortsätter att ösa in mål, där de snittar tre mål per match, tyder det mesta på att vi får se en massa mål i matchen. Även om Atalanta har haft lite bekymmer bakåt ska de klara av att hålla tätt och spela stabilt i försvaret mot en svagare motståndare i Crotone. Med denna offensiva kraft som finns i Atalanta ska de klara av att näta i massor och se till att vinna matchen med fler än ett måls marginal. Atalanta bör enkelt täcka handikapp linan.

Speltips Crotone - Atalanta:
2 asian hcp -1,5. Odds 2.12 hos Unibet , Casumo , 888sport & LeoVegas .

Unibet & bet365 streamar matchen.

---
Preliminär startelva från Sportsgambler.com - Crotone:
Alex Cordaz, Sebastiano Luperto, Luca Marrone, Lisandro Magallan, Arkadiusz Reca, Jacopo Petriccione, Salvatore Molina, Ahmad Benali, Pedro Pereira, Simeon Tochukwu Nwankwo & Junior Messias.

Preliminär startelva från Sportsgambler.com - Atalanta:
Marco Sportiello, Bosko Sutalo, Jose Luis Palomino, Berat Djimsiti, Fabio Depaoli, Mario Pasalic, Remo Freuler, Johan Mojica, Alejandro Gomez, Josip Ilicic & Sam Lammers.
---

This is the stats tab
This is the post tip