Tidiga lördagsmatchen i PL bjuder på ett derby mellan Crystal Palace och Arsenal.
Mitt speltips: Rak tvåa. 1.91 hos Unibet , LeoVegas eller 888sport .

Artetas intåg har lyft Arsenal. Den positiva effekt som lag ofta får efter att en tränare sparkats kom inte direkt när Emery fick gå. I stället kom den när Arteta tog över. Visst finns det fortfarande mycket som kan bli bättre och truppen är fortfarande inte topp fyra-klass. Men lite organisation och positivism har räckt rätt långt. Att den på pappret starkaste offensiva fyran (Lacazette, Özil, Aubameyang och Pepe) får starta är positivt. Dessa lär bli bättre tillsammans för varje match som går. Att Torreira äntligen fått agera terrier igen har gjort att det inte sett lika ihåligt ut på mittfältet.

Tänkbart lag:
Leno,
Maitland-Niles, Sokratis, Luiz, Kolasinac
Torreira, Xhaka
Pepe, Özil, Aubameyang
Lacazette

Känns som det är ett bra läge att möta Crystal Palace - som har åtta spelare borta:
Bland annat Sakho, Benteke, Ward, Schlupp, Dann, van Aanholt och Townsend är skadade.
Zaha har varit ett frågetecken i veckan, men kommer till spel vad det verkar. Är han helt hundra?
Milivojevic är avstängd.


Tänkbart lag:
Guaita
Kelly, Tomkins, Cahill, Riedewald
Kouyate, Mccarthy, Mcarthur
Meyer, Ayew, Zaha

Åkte ur FA-cupen mot Derby och har bara en seger senaste sex ligamatcherna. Är alltid tajta, välorganiserade och svåra att bryta ner - men har inte gjort många mål senaste tiden. Tycker de hade tur som fick med sig en pinne mot Norwich senast (sen kvittering).

Har aldrig varit direkt imponerad av Palace, som jag tycker är alltför beroende av Zaha. Ligger bra till i ligan då de skramlat ihop en hel del poäng, men känslan är att de sprungit väl bra och haft en hel del stolpe in. Min känsla är att de kommer göra en betydligt sämre andra halva av säsongen.

Med en del normala starters på skadelistan för Palace så tror jag ett pånyttfött Arsenal har bra chans att ta en knapp men klar seger.

Speltips: 2 - odds 1.91 hos Unibet , LeoVegas eller 888sport .

This is the stats tab
This is the post tip