Crystal Palace och Arsenal gör upp på måndagskvällen.
Mitt speltips: 1X eller asian +0,5. Dubbelchans 1x alltså. Spelet sitter om Palace tar poäng.

Tycker Arsenal står lågt här när de i nuläget ligger runt dubbelt på att vinna. Varje match är unik, men Arsenals odds i några liknande bortamatcher mot hyfsat liknande motstånd nyligen:
Ca 2.45 borta mot Aston Villa
Ca 2.25 borta mot Wolves.

Nu kommer Arsenal från ett landslagsuppehåll där många spelare varit borta med landslagen. Dessutom har Saka haft covid. Ska vara tillbaka, men man vet aldrig hur det där kan påverka. Ramsdale troligen out igen vilket gör att matchotränade Leno vaktar kassen.

Crystal Palace har bara förlorat nio matcher på hela säsongen. Något för många kryss för en mer framskjuten placering, men helt klart svårslagna. Bara förlorat med mer än ett mål vid fyra tillfällen den här säsongen (Liverpool x2 + Chelsea & Spurs borta). Så är med i stort sett i varje match. Den underliggande statistiken pekar på att Palace borde ha tagit fler poäng än de faktiskt fått med sig, så det går inte att prata om tur. Frågetecken på Zaha, han är såklart viktig men inte alls helt vital på samma sätt som han varit de senaste säsongerna för Palace.

Arsenal är såklart rättmätiga favoriter här, men tycker de står för lågt i en match som jag tycker luktar lite kryss.

1-1?

This is the stats tab
This is the post tip