Slutet närmar sig i Premier League och det är dags för den 34:e omgången där Crystal Palace tar emot Chelsea på Selhurst Park.

Hemmalaget kommer till matchen med tre raka förluster i bagaget och förlorade senast med hela 3-0 borta mot Leicester. Laget ligger dock på säker mark i tabellen på en 14: e plats och har hela 15 poäng ner till nedflyttningsstrecket. Sedan omstarten av ligan har laget hunnit spela fyra matcher och som sagt har de förlorat tre av de, laget har inte heller lyckats med målproduktionen sedan omstarten och har i de tre senaste inte gjort ett enda mål.

Chelsea ligger på en fjärde plats i ligan vilket innebär Champions League spel kommande säsong, något man verkligen inte vill missa. Laget är betydligt mer formstarkt än motståndarna Palace då man har vunnit fyra av de fem senaste matcherna, man kommer från att senast vunnit med enkla 3-0 hemma mot Watford. Offensiven i laget fungerar bra och brassen Willian har verkligen tagit kliv sedan uppehållet och spelar just nu på en riktigt hög nivå.

Jag tror detta är Chelseas match, man måste vinna för att fortsätta ha kontroll över Champions League platsen då lagen närmast bakom Chelsea börjar vinna mer och mer. Sedan är det tydligt att man är det betydligt formstarkare laget då man kommer med fyra av fem möjliga vinster i bagaget sedan omstarten och med en offensiv som börjar klicka bättre och bättre vilket jag tror kommer straffa ett oerhört formsvagt hemmalag. Därför blir mitt speltips Chelsea -1 asian hcp till 1.76 gånger pengarna på Casumo mm.

Mitt speltips: Crystal Palace - Chelsea:
Chelsea -1 asian handicap, odds 1.76 på Casumo , LeoVegas & Unibet .

This is the stats tab
This is the post tip