Tycker över 2,5 mål mellan Crystal Palace och Leicester är ett bra spel.

Lagen kommer från varsin 0-0-match senast, men känns annars som två lag som gärna kliver över en 2,5-lina. Crystal Palace har sju hållna nollor på hela säsongen, vilket är svagt. Släppt in lika många mål som tokumbon WBA - vilket säger en del. Nu har visserligen Palace varit skadedrabbade under säsongen, men även när de haft bästa tillgängliga lag har försvaret darrat. Minns exempelvis 3-2-matchen mot Brighton för två veckor sedan.

Framåt är Palace vassa så länge Zaha är tillgänglig. Senaste matcherna har han spelat på topp, vilket spetsat till Hodgsons gäng jämfört med hur det sett ut med totalt formlöse Benteke.

Leicester har gjort mål i 28/34 PL-matcher. Det är på ungefär samma nivå som Arsenal, Man United, Liverpool och Chelsea. Säger en del om laget tycker jag, att de alltid kan såra motståndarna. Inte sällan är det Vardy som kontrar in ett ledningsmål eller trycker in en reducering efter press. Bakom honom finns såklart Mahrez och ett par andra vassa spelare. Leicester befinner sig nu mitt i tabellen och det enda frågetecknet är vilken placering mellan 8 och 10 de tar. Kan med andra ord ha en helt avslappnad inställning inför de återstående matcherna. Saknar dessutom keepern Kasper Schmeichel.

Risken med ett överspel i den här matchen är att en poäng är rätt okej för Palace. Eftersom Leicester inte har något att spela för finns dessutom risken att de uppträder oinspirerat och att det här mynnar ut i en intetsägande 0-0-historia. Jag tror dock inte det. Tror snarare att bägge lagen har goda chanser att göra mål och att det inte stannar på 1-1. Leicester borde kunna såra Palace defensiva sårbarhet medan hemmalaget verkligen borde göra mål på ren "stanna i PL-vilja".

2-1?

This is the stats tab
This is the post tip