Crystal Palace tar emot ett skadedrabbat United på Selhurst Park.

Roy Hodgson kan se sin chans att vinna mot United med tanke på spelarna som United saknar pga skada. De får dock klara sig utan Mamadou Sakho som är skadad. Palace är i ett bra slag inför den här matchen. Inte förlorat på sex matcher och senast vann laget rättvist mot Leicester på bortaplan med 4-1. Kan ta ytterligare ett stort kliv från nedflyttningsstrecket.

Manchester United är illa ute med alla skador som de dras med. De gjorde det okej mot Liverpool i andra halvlek. Pereira och McTominay gjorde det man kan förvänta av dem. De lär få speltid i kväll på mittfältet tillsammans med Pogba. Annorlunda situation för de två i den här matchen för nu ställs det högre krav. De behöver ta hand om mittfältet och ta fram bollen så United skapar chanser.

En onsdagskväll på Selhurst Park kommer inte vara lätt för Solskjaer. Bland de bästa fansen i ligan och de kommer få ett hemmalag att tro på det här. Palace har jag varnat för tidigare under säsongen när de mött topplag. De är väldigt bra på att anpassa sig till motståndaren. Med ett nytt lag i United som inte är samspelta och med ett taggat Palace tror jag vi kommer få en underhållande match med många avslut.

Jag spelar över 23,5 skott @1.86 hos Nordicbet , Betsson eller Betsafe med 3u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip