Champions League jagande Manchester United gästar Crystal Palace i omgång 36 av Premier League.
Mitt speltips: Över 2.5 mål i matchen till 1.72 på Casumo , 888sport & Unibet .

Palace kommer till matchen med en horribel form då man har fem rak förluster. Man spelade senast mot Aston Villa där man förlorade med 2-0. Laget ligger på en 14:e plats i tabellen med marginal ner till nedflyttnings platserna, vilket göra tt laget inte har något att spela för egentligen. Man kommer som sagt till matchen med fem raka förluster där man sammanlagt på dessa matcher släppt in hela 13 mål.

United slåss som sagt och Champions League plats, laget hade ett gyllene läge att ta sig upp på en topp fyra plats senast men den chansen sumpade man och lyckades endast få med sig ett kryss senast hemma mot Southampton. United är dock i bra form och har de fem senaste vunnit fyra och då kryssat en, man har även varit riktigt bra offensivt då man gjort 16 mål på de fem senaste liga matcherna.

United kommer att jaga en seger i denna matchen och Palace försvar kommer att sättas på prov flera gånger under matchen. Jag förväntar mig en målrik match med ett bra anfallande United mot en Palace med knackigt försvarspel, sedan får man inte glömma att Uniteds försvarspel på speciellt fasta situationer defensivt inte är fantastiskt och kan straffa dem och leda till ett baklänges mål mot ett Palace som är duktiga på fasta. Mitt speltips blir därför över 2.5 mål i matchen till 1.72 gånger degen på Casumo mm.

This is the stats tab
This is the post tip