Med den elvan som Roy Hodgson nu kan ställa på benen rankar jag Crystal Palace som ligans sämsta lag.
Ja.
Sämre än Sheffield United.
Men Roy kan onekligen trolla med knäna och har på något sensationellt sätt tagit fyra pinnar på de två senaste matcherna när man lyckades råna Brighton (2–1) på alla poängen och sedan även greja 0–0 hemma mot ett annat bottenlag; Fulham.
Det är bara till att lyfta på kepsen och gratulera Roy Hodgson som därmed ser ut att lösa nytt kontrakt trots att man egentligen saknar PL-kvalitéer med tanke på en tung skadelista.

Crystal Palace har som sagt en lång frånvarolista, något som gör att Hodgson nästan helt väljer att avstå från att göra byten. Bänken är liksom inte duglig i Premier League, senast mot Fulham gjordes ett byte då skadebenägne McCarthy fick chansen i 79e minuten.

Palace saknar även den här gången sin största kreatör Wilfried Zaha. Utan 9-målskytten Zaha har man förtvivlat svårt att skapa chanser, inte ens mot Fulham gick det.
Hela skadelistan ser ut så här:
Wilfried Zaha
Nathaniel Clyne
James McArthur
Connor Wickham
Jeffrey Schlupp
Mamadou Sakho
Wayne Hennessey
Nathan Ferguson
James Tomkins

Manchester United har det svårt mot Big 6-lagen och blev mållöst även mot Chelsea (0–0). Man gjorde dock en fullt godkänd match mot ett bra motstånd.
Här är motståndet helt annorlunda och då får Bruno Fernandes (26/15) den tiden han behöver för att se ut som en av PL:s bästa spelare. Paul Pogba saknas igen.
Min känsla är att Man United kör över ett slitet och skadeskjutet Palace. Matjorden i gamle Roys fickor borde helt enkelt vara borta.
0–3!

Mitt spel?
Man United -1.5 mål till 2.30 hos Unibet , LeoVegas , 888sport & Casumo .

Troliga startelvor.
Crystal Palace: Guaita; Ward, Kouyate, Cahill, Van Aanholt; Milivojevic, Riedewald; Townsend, Eze, Ayew; Mateta
Manchester United: De Gea; Wan-Bissaka, Bailly, Maguire, Telles; Matic, Fred; James, Fernandes, Rashford; Cavani.

This is the stats tab
This is the post tip