Palace tar emot Man United på Selhurst Park.

Palace får med sig poäng trots att spelet inte är det vackraste. Det handlar i stor utsträckning om att försvara. Det har blivit väldigt tydligt i deras två senaste matcher där det enbart varit försvarsspel. Lär bli liknande matchbild ikväll men får se om United kan ta emot och stå upp redan på mittplan när Palace kontrar.

Man United kommer från en poäng borta mot Chelsea. För deras del handlar det om att försvara sin andraplats i ligan och då gäller det att vinna den här typen av matcher. Oavsett motstånd så släpper United alltid chanser emot sig. Försvaret är inte så bra men framför allt så finns det en acceptans i laget om att de hellre backar och täcker ytor bakåt så motståndet får ta skott än att, likt City och Liverpool, våga kliva upp på bollhållaren så man kan vinna tillbaka direkt. Där har Solskjaer mycket att jobba med och så länge han inte förbättrar det så kommer avsluten fortsätta komma mot De Gea.

Trots att Palace skjutit få skott i deras senaste matcher så har den här linan gått alldeles fel i oddsen enligt min mening. Jag tycker att dessa odds ska vända. Överspelet ska vara klar favorit. Därför går jag in hårdare än vanligt.

Jag spelar Crystal Palace över 6,5 skott @2.10 hos bet365 med 4u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip