Speltips: Cypern - Belgien

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2019-03-24 20:45
Land: Cypern
Liga: EM-kval
Odds: 1.91
Tips: Batshuayi målskytt
Batshuayi att göra mål mot Cypern spelas i söndagens EM-kval.
Finns till bra odds hos bland annat Bethard och FastBet.

Sällan jag plockar spel på målskyttar, men det här spelet ser jag värde i. Lukaku är normalt sett given centertank hos Belgien, men han går skadad. Bekräftades på lördagen att han inte reser med laget till Cypern. Det här öppnar för 90 nya minuter för Batshuayi, som spelade hela matchen även i veckan mot Ryssland. Han kom då till tre avslut, varav ett träffade stolpen. Det var även ett blockat avslut från honom som studsade till Hazard, som punkterade matchen med sitt 3-1-mål. Såg matchen och tyckte han rörde sig bra och hamnade i flera intressanta positioner.

När medspelarna heter Hazard x2, Mertens m.m. så handlar mycket om att stå rätt och vara närvarande i boxen. Spelar man striker i dagens Belgien kommer chanserna helt enkelt komma. Lukaku tryckte in elva mål på åtta matcher i VM-kvalet (och fyra i VM).

Batshuayi fick spela 90 landslagsminuter hemma mot Island i höstens Nations League. Kom då till fem avslut och stod för två mål. Cypern borta är en relativt likvärdig motståndare under rådande omständigheter. Belgien kommer föra spelet och det är rimligt att förvänta sig 2-3 gjorda mål. Ett liknande resultat som när lagen möttes i VM-kvalet (3-0 till Belgien) är inte otänkbart.

Cypern är inget övermäktigt motstånd. Höll ingen nolla i Nations League - trots att motståndet hette Norge, Slovenien och Bulgarien - lag som är klart sämre än belgarna såklart. I VM-kvalet gjorde Estland och Gibraltar tre mål på fyra matcher mot cyprioterna - i samtliga övriga matcher släppte Cypern in 2+ mål.

Tycker Batshuayi sett bra ut under vårvintern i Crystal Palace och ser framför mig en match där han kommer få sina lägen. Var nära ett par gånger mot Ryssland - dags för utdelning nu?

  Cypern - Belgien
Spela på Speltips Cypern - Belgien
Polsater - 23 Mars 2019 - 20:06
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
USandeback - 2019-03-24 09:59

Bra spel!
Även Hazard till 1.90 känns fin. Belgien imponerade oerhört mot Ryssland. Kunde blivit 7–1.


Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
14:00  Federer - Millman
Tennis - ATP Halle - Mil +4.5 games
1.93
15:00  Cilic - Garin
Tennis - ATP Queens - Gar +3,5 games
1.81
18:00  Kina - Spanien
Fotboll - VM-Dam - BLGM Nej
1.80
18:00  Kina dam - Spanien
Fotboll - VM-dam - Spanien U1,5 mål
1.62
19:00  Örgryte - GAIS
Fotboll - Superettan - 1
2.20

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Senaste Bloggar

Livestreaming