Två skakiga lag som är i stort poängbehov möts under lördagen. Det är minst sagt svåra förutsättningar för båda lagen. Dalkurd fick en vinst direkt med nya tränaren men därefter har det varit två raka förluster och dåliga prestationer. Senast helt överkörda av Brommapojkarna som slutade med 5-0. Örebro SK fortsätter att försöka hitta sin identitet, det såg något bättre ut i senaste matchen mot Trelleborg som slutade 2-2. Då fick Björndahl chansen och tog den direkt. Däremot så är både Björndahl och Jake Larsson avstängda i denna match. Således väntas stora förändringar igen…

Dalkurd 5 senaste:
Bp (b) 5-0
Landskrona (h) 0-1
AFC (h) 3-2
Örgryte (b) 3-3
VSK (h) 1-2

ÖSK 5 senaste:
Trelleborg (h) 2-2
Örgryte (b) 2-0
Landskrona (b) 2-1
BP (h) 0-2
AFC (h) 1-0

___
ÖSK som redan är svaga blir ordentligt försvagade med de offensiva pjäserna avstängda. Det försvinner mycket spets och elvan förändras återigen. Däremot är Daniel Gustavsson tillbaka från skada men tror knappast han är redo från start. Två lag som haft väldigt tufft offensivt och verkligen är i behov av tre poäng. Dalkurd måste få ordning på sitt försvarsspel och lär prioritera det efter 5-0 senast. Örebro har haft helt okej defensiv detta år men behöver bli mer poänginriktade och stänga matchbilder.
I vanliga fall hade jag nog sneglat mot en öppen match med mycket målchanser men tror att två lag med dåligt självförtroende, försvagad offensiv och stort poängbehov leder till ett underspel.

Spel: Under 2.5 mål till 2.16 hos Pinnacle

This is the stats tab
This is the post tip