Danmark möter Frankrike i sista gruppspelsomgången för grupp C. Matchen spelas på Luzjnikistadion. Övriga lag i gruppen är Australien och Peru.

Danmark tog sig till Ryssland och sommarens fotbolls VM genom att besegra Irland i ett play off. När man pratar om Danmark som fotbollsnation handlar mycket om lagets storstjärna Christian Erikssen (Tottenham). Det är runt honom mycket av spelet kommer och ska byggas. Man har även en namnkunnig målvakt i from av Kasper Schmeichel (Leicester) som kommer behöva kliva fram stort i fotbolls VM 2018 om Danmark ska kunna lyckas i detta VM mästerskap.

Frankrike vann sin kvalgrupp före Sverige, i kvalet blandade man av gav prestationsmässigt. 0-0 Vitryssland, 2-1,1-2 Sverige, 4-0 Holland, 0-0 Luxemburg är några exempel på hur prestationerna svajade. Men ingen kan heller ta ifrån Frankrike att man tog sig hela vägen till final i senaste EM mästerskapet som fransmännen även var värdnation för. De senaste EM mästerskapet kommer vara något fransmännen ständigt försöker påminner sig om inför Fotbolls VM 2018 i Ryssland. Frankrike har en spelartrupp med idel världsstjärnor. Längst bak har man veteranen Hugo Lloris (Tottenham), i försvaret finns spelare som Laurent Koscielny (Arsenal), i övrigt finner vi Paul Pogba (Man U), Dimitri Payet (Marseille), Antonie Griezmann (Atl Madrid), Moussa Sissoko (Tottenham) och Olivier Giroud (Chelsea).

Detta är ett Frankrike som i sina bästa stunder kan rå på vilken fotbollsnation som helst i världen. Men man har fortfarande en tendens till att inte kunna behålla den höga lägstanivå som krävs för att vinna de stora titlarna.
Frankrike att föra matchen och chanser för fransmännen kommer uppstå. Men tror inte man kommer kunna hålla Danmark på så behörigt avstånd att deras chanser kommer utebli. Utan tror att Danmark kommer kunna sticka upp då och då under matchens gång, och då gäller det bara för de röd/vita att ta tillvara på de tillfällena.

Nästan 2gånger pengarna på att båda lagen gör mal i matchen är taget för mig!

1-2??

This is the stats tab
This is the post tip