Tror danskarna tar ledningen och vinner första halvlek i träningsmatchen mot Panama. Etta i halvtid tar jag, den som vill ha ett snäppet högre odds kan pröva ht/ft (dvs att Danmark leder i halvtid och vinner matchen).

Stark startelva för Danmark. Hareide har aviserat att de här kommer starta matchen:

Kasper Schmeichel
Henrik Dalsgaard, Simon Kjær , Mathias "Zanka" Jørgensen , Jens Stryger Larsen
William Kvist , Thomas Delaney
Christian Eriksen
Yussuf Poulsen, Nicolai Jørgensen, Pione Sisto

Gillar truppen Danmark har. Uppenbar spets i Christian Eriksen, men även spelare av rätt bra klass som Kjaer (Sevilla), Sisto (Celta Vigo), Delaney (Werder Bremen) och Jørgensen (Feyenoord) för att nämna några. Framför allt får spelarna speltid i sina klubblag - vilket är otroligt viktigt. Hemmaplansfördel ett VM-år här - känns som att det borgar för lag som är mer påkopplade än vad som är normalfallet i landskamperna.

Panama krånglade sig till VM för första gången någonsin, vilket bland annat gav landet en ny helgdag. Landet, med 4 miljoner invånare, gick dit på USA:s bekostnad. Starkt såklart, men samtidigt undrar jag hur bra laget verkligen är. Att vinna mot Trinidad/Tobago, Honduras och Jamaica är en sak - att spela VM är något annat. En av stjärnorna är Luis Tejada, en 35-årig journeyman som numera spelar i peruanska ligan. I övrigt är det en del spelare från MLS och diverse andra klubbar i Sydamerika. Inget som skrämmer jättemycket. Spelarna har redan klagat över kylan i Danmark - något helt annat än vad de är vana vid.

Nej, ett samspelt Danmark med hemmaplansfördel ska ha bra chans här. Tycker de känns en klass bättre. Väljer halvtidsspelet då det verkar bli bästa möjliga lag från start. Vad som händer i andra halvlek är svårt att sia om med tanke på att det lär göras ett antal byten. Eriksen frälser?

This is the stats tab
This is the post tip