Kvartsfinal i Svenska Cupen väntar mellan Degerfors och Västerås.
Mitt speltips: Västerås vinner, med insatsen tillbaka vid oavgjort.
4.35 hos Unibet , LeoVegas eller Casumo .

Tycker Degerfors blivit lite väl stora favoriter här. Tror Västerås har hygglig skrällchans. Vi är trots allt någon månad bort från seriespel och lagen är nog knappast i toppslag - det brukar gynna lag som är sämre på pappret.

Imponerades av Västerås, som i gruppspelet slog Malmö borta på ett starkt sätt. Släppte faktiskt inte till mycket alls mot ett MFF som hade i stort sett bästa möjliga lag. Följde upp det med 0-0 mot Halmstad i en jämn match innan GAIS kördes över förra helgen. Har ett rätt spännande lag med bland annat Prodell på topp. Nu ryktas viktige kaptensmittbacken Sean Sabetkar vara på väg bort (till just Degerfors) och det kan ju såklart störa. Verkar dock som han kommer till spel.

Degerfors har spetsat till truppen en del sedan de gick upp. Fått in bland annat Abraham från Blåvitt och Maripuu. Sen är Bertilsson och Edvardsen kvar (duon öste in poäng i fjol). Kan säkert göra en okej allsvensk säsong, men måste trots allt rankas som ett bottenlag i serien. Även Degerfors imponerade i cupspelet där de slog bland annat Elfsborg och Falkenberg.

Ganska enkelt - med en begränsad hemmaplansfördel tycker jag inte Degerfors ska vara såhär stora favoriter som de är i nuläget. Jag tror Västerås mycket väl kan skrälla. Något form av plushcp kan också vara ett alternativ, men jag väljer DNB-marknaden.

This is the stats tab
This is the post tip