Försvarande Super Bowl-champions Denver Broncos har startat denna säsongen 3-0 och gjort det riktigt bra, trots allt som hänt under försäsongen med såväl Manning som Osweiler som lämnat. Rookie-QB Trevor Siemian har skött sig riktigt lovande med 756 yards, 5 touchdowns och 3 picks. Han har haft riktigt bra understöd med ett stabilt Broncos springspel från CJ Anderson (203 yards fördelat på tre matcher) och en WR-tandemduo i form av DeMariyus Thomas och Emmanuel Sanders som spelat väldigt bra.

Jag kommer spela Broncos -3,5 till oddset 1,95 hos bet365 .com, då Broncos är ett bättre lag på samtliga positioner.

Värt att notera:

1. Tampa Bay kommer bli allt bättre ju längre säsongen kommer pga de skador de i nuläget har på viktiga spelare som exv RB-stjärnan Doug Martin. Men när jag går igenom varje position även QB-situationen känns Siemian piggare och mer stabil för dagen. Winston har en raket-arm, men han har också haft bekymmer med turnovers hittills. Mot Broncos ruggiga defensiv och grymma pass rush lär Winston få chansa att gå långt ett par gångar och då är Broncos secondary på tok för bra.

2. Broncos har åtta raka segrar inkluderat fjolårets slutspel, Super Bowl och årets tre fajter. Broncos vet hur man vinner. Det är den längsta winner streak som existerar i NFL.

3. Thomas/Sanders spelade enormt mot Bengals senast. Tillsammans hade de 217 yards och tre touchdowns. Med tanke på Bucs secondary lär de få det riktigt tufft mot Broncos elitduo.

4. Broncos leder NFLs pass defense och AFC i antalet sacks. Bucs måste vara på tårna.

5. Broncos kommer gå direkt till springspelet och CJ Anderson lär få många försök i afton

Denver Broncos har som sagt bättre spelare på samtliga "viktiga" positioner, vilket gör att Tampa Bay Buccaneers kommer få det tufft hemma.

Jag spelar -3,5 Broncos till oddset 1,95 hos bet365 .com.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip