Boavista (draw no bet) plockas till 2.30 hos Unibet .

Senaste mötet:
Boavista - Aves 1-0

Primeira Liga
9 Boavista 20 8 3 9 22:25 -3 27p
18 Aves 20 3 5 12 16:33 -17 14p

Aves hemma:
1-2-7 6:17

Form:
O,O,F,F,F

Senaste match:
Braga - Aves 2-0

Boavista borta:
2-3-5 10:12

Form:
F,O,V,F,V

Senaste match:
Boavista - Marítimo 2-1

Boavista inledde den här säsongen med att förlora fem av de sex första matcherna i ligaspelet vilket gjorde att tränaren Miguel Leal fick sparken. Under Jorge Simão har det gått betydligt bättre och nu har laget bara sex pinnar upp till femteplacerade Rio Ave med en match mindre spelad.
Nykomlingarna Desportivo Aves gjorde comeback i höstas i det portugisiska finrummet efter att klubben trillat ur högstaligan säsongen 2006/2007. Mycket talar för att det här blir en kort sejour i Primeira Liga. Aves har tagit en poäng på de sju senaste ligamatcherna och ligger därmed sist i tabellen - fyra poäng upp till Estoril som ligger på säker mark.

Laguppställningar (whoscored)

Aves 4-4-2
Facchini; Lenho, Galo, Ponck, Soares; Gauld, Tissone, Gomes, Amilton; Arango, Derley

Boavista 4-2-3-1
Vagner; Talocha, Sparagna, Rossi, Carraca; Simao, Idris; Mateus, Espinho, Kuca; Ruiz
Out: Bulos (6/0), Santos (11/2)

Salvador Agra som gjort 17 matcher och tre mål för hemmalaget den här säsongen lämande klubben i januari för spel i La Liga. Skotten Ryan Gauld väntas starta på vänsterkanten istället för portugisen.
Boavista saknar Bulos och Santos. Men gästernas nummer 10 Fábio Espinho är tillbaka från sin avstängning och kommer att starta bakom Ruiz längst fram.

Jag tycker hemmalaget har blivit alldeles för stora favoriter här sätt till förutsättningarna. Boavista är i gott slag och kan mer eller mindre mönstra starkast möjliga startelva. Aves ligger sist i tabellen och är dessutom ligans sämsta hemmalag. Aves har tre raka förluster och står på målskillnad 0-7 i dessa matcher.

Tippar 1-2, vad tror ni?

@3quartistan på twitter

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip