Benfica borde ha en bra chans här!

KROATISKA LIGAN
1. Din. Zagreb 23 18 4 1 47:12 58

Formen
O, V, V, V, F

Senaste match
Lokomotiva Zagreb - Dinamo Zagreb 1-1

PREMEIRA LIGA
1. Benfica 24 19 2 3 66:21 59

Formen
V, V, O, V, V

Senaste match
Porto - Benfica 1-2

Zagreb tog sig vidare efter att ha torskat borta mot tjeckiska Viktoria Plzen med 2-1 för att sedan vända på skutan. 3-0 hemma och vidare i slutspelet. Vann gruppen med Fenerbahce, Spartak Trnava och Anderlecht. Man är inhemsk serieledare och är väldigt svårslagna hemma på Stadion Maksimir. Men det är mot mellanmjölkslag. Det här är såklart ingen lätt match för Benfica. Men jag rankar dem ett snäpp högre kvalitetsmässigt och formen är dessutom väldigt god.

Benfica slog Porto på bortaplan i helgen, värsta rivalen om ligaguldet, med 2-1 och leder nu serien. Kan tåget rulla vidare? Ja, jag tror man har god chans att vinna här. Benfica åkte ur CL-gruppspelet där man slutade bakom Ajax och Bayern München men före AEK Aten. I sextondelsfinalen så vann Benfica med 2-1 borta mot Galatasaray och kryssade sedan på hemmaplan.

Jag tror säkerligen att Benfica går för att göra bortamål och vinna här, för att kunna stänga butiken i returen i Portugal.

Preliminära elvor (Whoscored)

Dinamo Zagreb (4-1-4-1) Livakovic - Stojanovic, Théophile-Catherine, Dilaver, Leovac - Sunjic - Hajrpvic, Olmo, Gojak, Orsic - Petkovic

Benfica (4-4-2) Vlachodimos - Almeida, Dias, Ferro, Grimaldo - Pizzi, Fernandes, Luis, Rafa - Felix, Seferovic

Saknar: Salvio, Ebuehi, Conti. Osäkra: Jardel, Fejsa

SPELTIPS
Jag spelar rak tvåa till 2.45 hos bet365 (2/5 units)

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip