Tottenham gästar Dinamo Zagreb i torsdagens EL-retur.
Mitt speltips: Under 2,5 mål i matchen.

Tottenham tog en klar 2-0-seger i första mötet. Har därmed ett ben i kvartsfinal redan och behöver bara hålla tätt här. Hur Mourinhos Tottenham kan spela i matcher när de har ledningen har vi fått se prov på flera gånger den här säsongen. Oftast har de bara backat hem och mer eller mindre slutat spela. Nu matchas de väldigt hårt (derby mot Arsenal i söndags och ny viktig match mot Villa kommande söndag) och spelar som bekant på bortaplan. Får dessutom klara sig utan Son, vilket är ett stort offensivt avbräck.

Kort sagt: Jag tror inte de kommer vilja bjuda upp särskilt mycket här, även om Mourinho öppnat för att Kane kommer starta:

“Is Harry going to play tomorrow or is he going to rest?” Mourinho said. “I answer already that he’s going to play. The game is open, it’s an important game for us and so he plays.

Handlar bara om att åka till Kroatien och göra jobbet. Får se ut som det vill.

Dinamo Zagreb skapade inte så mycket i första mötet. Bara fem avslut, varav de flesta kom på omställningar efter Tottenhammisstag. Tror inte de kommer få de chanserna den här gången mot ett mer cyniskt Spurs. Öser in mål i ligan, men tror de kommer få det svårare här.

Jag tror det skiljer för mycket mellan lagen för att det här ska bli match på allvar. Tror att Tottenham kommer ha bra chans att hålla nollan och även att de kommer sikta på att göra det. Utan Son och med en 2-0-ledning i ryggen tror jag inte Spurs kommer gå all in för att själva göra mål. Därför tror jag det kan ticka 0-0 ett tag och att underspelet är en bra startposition i matchen.

0-0, 0-1 eller 0-2?

This is the stats tab
This is the post tip