Båda lagen gör mål i Djurgården - Bodö/Glimt.

DIF kommer ställa bästa möjliga tillgängliga lag på benen här. Luftade reserver i gårdagens 1-1-match mot Assyriska. Kommer däremot få klara sig utan bland annat Andreas Isaksson i kassen. Då såg laget redan defensivt rätt sårbara ut mot HJK förra helgen. Finnarna skapade en del lägen och gjorde ett mål till slut. Bodö/Glimt är nykomlingar i norska högstaligan och förmodligen något snäpp bättre än HJK. Verkar ha något bra på gång och har inlett säsongen lovande. Så nog ska de kunna näta mot ett DIF som är bättre framåt än bakåt. Norska lag har generellt gjort det okej mot svenska under försäsongen (mot lag som Elfsborg, IFK Göteborg, Kalmar FF bland annat). Så jag tror inte det är någon stor kvalitetsskillnad på Allsvenskan och norska ligan, även om det ibland kan låta så i svensk media.

Offensivt är Djurgården rätt så starka tycker jag. Detta trots en del tunga spelartapp inför den här säsongen. Kerim Mrabti, El-Kabir, Kozica, Radetinac m.fl. borde borga för att de skapar en del målchanser. Skapade en hel del även mot HJK förra helgen. Matchen spelas på Tele2 Arena och efteråt väntar hockey, DIF - Karlskrona på Hovet, så det kommer säkerligen vara bra en del folk och ett rätt okej tryck för att vara träningsmatch. Så jag tror inte det blir den där sömniga historian en del träningsmatcher utvecklar sig till. Förutsättningarna på Tele 2 är kanon med vintermått mätt.

Tycker det finns goda möjligheter för en småtrevlig och öppen match här, där båda lagen säkerligen kommer få sina lägen. Tror det blir en match med rätt okej intensitet för att vara vänskapsmatch och jag tror definitivt på en del mål. Över 3,5 kan också vara et alternativ, men jag tycker båda lagen gör mål känns bra.

2/3-1?

This is the stats tab
This is the post tip