En liten cuprövare:
Elfsborg att slå Djurgården till 4.75 spelas hos LeoVegas , Unibet eller 888sport .

Min känsla är att det här kan bli jämnare än oddsen antyder. Anledningen till att jag tar Elfsborg rak istället för dubbelchans eller insatsen tillbaka på kryss är utgångsläget i gruppen:

1 Djurgården 2 2 0 0 5-1 6
2 Elfsborg 2 1 1 0 6-2 4
3 Frej 2 0 1 1 2-3 1
4 Hässleh IF 2 0 0 2 1-8 0

Elfsborg måste vinna här - annars är det game over vad gäller cupen. Enkel förutsättning för deras del, vid kryss måste de gambla för att ta hem segern. Klart att det kan bli ett scenario där de leder och DIF trycker in en sen kvittering, men kryss borde vara halvdött som resultat här - därför tar jag hellre rak seger till högre odds.

DIF får klara sig utan Buya Turay, Bärkroth och Erik Berg igen. Ajdarevic är klart tveksam också - har inte spelat än den här säsongen för DIF. Tunga avbräck (Ajdarevics vara eller inte vara bekräftas på lördagen - denna rek skrivs på fredagen).
Edit: Ajdarevic är med i truppen, oklart vilken status han har dock då han som sagt inte spelat match för DIF än.

Elfsborg gjorde en fin första halvlek mot Frej, men på något sätt stod det 0-1 på resultattavlan efter 45. 3-0 hade speglat hur det faktiskt såg ut. I andra halvlek såg det stressat ut, men de lyckades åtminstone få in en kvittering, vilket gör att de är med vad gäller gruppsegern. Laget verkar gå mot en ny säsong med halvsvag defensiv, men offensivt ser det bättre ut:
Levi, Cibicki, Hummet, Frick och Lundevall bör vara övre halvan-klass i Allsvenskan.

Ska inte dra för stora växlar av DIFs insats mot Hässleholm, men det ska ändå konstateras att det var två hörnmål som bröt dödläget. Skapade visserligen en del i övrigt också, men med Buya Turay out känns offensiven inte sylvass.

Närmare 5 gånger pengarna är lite för bra för att inte syna - kan faktiskt se boråsarna vinna här.

Speltips: Elfsborg att vinna - odds 4.75 hos LeoVegas , Unibet och 888sport .

This is the stats tab
This is the post tip