Över 2,5 mål blir mitt spel i derbyt mellan Djurgården och Bajen. Finns till bra odds hos bet365 , Bethard eller LeoVegas .

Tycker DIF sett rätt frejdiga ut hittills i år.
Senast hade Chilufya lekstuga mot Elfsborg och Ajdarevic visade klass direkt, trots att han bara spelade 20 minuter. Nu är visserligen Ajdarevic ett stort frågetecken pga känning, men till den här matchen är Buya Turay äntligen spelklar. Det ger ytterligare spets framåt. Även Bärkroth ska vara tillgänglig, vilket gör att alternativen på ytterpositionerna blir fler.
Erik Berg är fortfarande out.

Ställs mot ett Bajen som sett rätt defensivt sårbart ut i cupspelet. Relativt lätt grupp för Bajen, som trots det släppte till en del lägen mot bland annat ett svagt Dalkurd senast. Får som bekant klara sig utan Wiland och Junior en bra bit in på säsongen.

Framåt har Bajen en del bra alternativ. Senast fick Svendsen, Djurdjic och Rodic börja på bänken. Kacaniklic debuterade. Tankovic krigar på och Bojanic har sett rätt okej ut under försäsongen. Gjorde tre mål på Dalkurd, vilket kunde ha varit fler då Tankovic missade straff exempelvis.

Två offensivt skickliga lag som bägge har en del långtidsskador på defensiva pjäser alltså.

Klart att varje derby lever sitt egna liv, men när de här båda möts har bägge lagen nätat i nio raka matcher. Att det ligger en semifinalplats i potten skulle eventuellt kunna ha en hämmande effekt på det offensiva spelet, men av vad jag sett hittills bör det här kunna bli en fartfylld match med en hel del målchanser. Trycket på läktarna kommer garanterat driva upp tempot och oavsett ställning kommer det här leva i 90 minuter.

Djurgården öppnade som favorit, men marknaden har under veckan/helgen spelat ner Bajen. Ärr väl rätt logiskt med Bajen som knapp favorit, men känslan är att det här verkligen kan gå hursom. Mål tror jag hursomhelst vi får. Minst tre.

Speltips: Över 2,5 mål - odds 1.77 hos bet365 mm

This is the stats tab
This is the post tip