Dags för andra omgången och regerande mästarna Djurgården tar emot Örebro på Tele 2. Djurgården tog tre poäng borta mot Sirius (0-2) i premiären medans Örebro förlorade hemma med 2-0 mot AIK.

Personligen imponerande inte Djurgården på mig spelmässigt i premiären, Sirius förde spelet och hade mer boll än de regerande mästarna, medans Djurgården inte skapade speciellt mycket. Jag imponerades dock av defensiven Djurgården presterade då den var väldigt stabil och inte släppte till några speciella jätte chanser trots bollövertaget de hade emot sig.

Örebro då, laget förlorade som sagt premiären hemma mot AIK med 2-0 i en match som AIK var bollförande men dock ingen match som Örebro inte var helt ofarliga i då man kom upp med lite attacker offensivt några gånger under matchen och detta genom framförallt Jack Lahne och anfallaren Besara. Ett av målen laget släppte in i premiären kom på fast situation och med tanke på Djurgårdens tyngd på fasta med Berg och Kujovic etc tror jag fasta situationer är något borta laget kommer försöka hålla sig borta ifrån.

Personligen tror jag på en matchbild där Djurgården är det mer bollförande laget tillskillnad va de va senast mot Sirius, dock tror jag att Örebro helt klart possession mässigt kommer att vara med i matchen, alltså inget super övertag av hemmalaget. Matchen tror jag dock inte kommer innehålla speciellt mycket målchanser, Djurgårdens försvar är för stabilt och bra för Örebro ska kunna skapa speciellt mycket. Tillskillnad från försvarspelet för Djurgården går det knackigare med offensiven vilket jag kommer tror kommer synas även denna matchen då jag inte tror att man kommer skapa jätte många chanser heller trots bollinnehav. Mitt tips blir därför under 9.5 hörnor i matchen till 1.74 på Casumo , LeoVegas & Unibet .

Speltips Djurgården - Örebro:
Under 9.5 hörnor i matchen, 1.74 gånger pengarna på Casumo , LeoVegas & Unibet .

This is the stats tab
This is the post tip