På Domzale Sports Park ska tabelljumbon i slovenska högsta divisionen, Prva liga, Domzale ta emot Mura, i en match som marknaden anser vara helt öppen. Detta är jag starkt oenig om då Domzale inte klarar av att vinna. De har ingen seger i ligan och är även utslagna ur Europa League, då de inte vann något möte mot Malmö FF. Gästerna Mura har å andra sidan endast en förlust i ligan hittills och jag ser dem som favorit till seger i denna match, med en gardering om mötet skulle sluta oavgjort.

Efter sju spelade ligamatcher har inte Domzale någon vinst alls. Det har blivit tre kryss och fyra förluster. Senast blev det en 0 - 1 förlust hemma mot Maribor, där Domzale hade svårigheter med att komma till avslut på mål. Totalt blev det endast två skott på mål. Detta är ett tecken på svag form, med tanke på att Domzale är ett anfallsglatt lag, som gärna fyller på med spelare i omställningar, kontringar och anfall - men då brukar det också uppstå stora luckor bakåt och Domzale släpper in många mål.

Endast borta mot NK Bravo har Domzale klarat av att hålla nollan, i en chansfattig och mållös match. I övrigt har Domzale släppt in mål i samtliga ligamatcher och även i båda möten mot Malmö FF i Europa League. Mot Mura har Domzale haft det tufft mot på sistone, där Domzale inte har lyckats besegra Mura på de tre senaste åren som båda lagen har spelat i Prva liga. Senast Domzale vann mot Mura var år 2013, så det är inte direkt någon favoritmotståndare för Domzale.

Mura kommer till detta möte från sin första ligaförlust, borta mot tabellettan Aluminij, men har i övrigt tre kryss och tre vinster. Så i mitt tycke ska Mura vara favoriter till en seger här. När marknaden erbjuder helt jämna odds så finns det ett värde på en rak Mura seger. Dock väljer jag att ta det säkra före det osäkra och spelar lite säkrare på att Mura vinner matchen, med pengarna tillbaka som livlina vid kryss. Spelet blir alltså Mura asiatisk handikapp 0, till 1.88 i odds.

Själva oddset finnes hos SpeedyBet .

---
Bonus hos SpeedyBet :
100% upp till 2 000 kr.
Sätt in 2 000kr, spela för 4 000kr.
Minsta insättning för att få bonusen är 200kr.
Omsättningskravet är 8 gånger bonussumman.
---

Preliminär startelva Domzale:
Ajdin Mulalic, Tilen Klemencic, Gregor Sikosek, Sven Karic, Damjan Vuklisevic, Janez Pisek, Josip Corluka, Adam Gnezda Cerin, Senijad Ibricic, Rauno Sappinen & Matej Podlogar.

Preliminär startelva Mura:
Matko Obradovic, Klemen Sturm, Marin Karamarko, Matic Marusko, Ziga Kous, Jon Sporn, Alen Kozar, Zan Karnicnik, Luka Bobicanec, Tomi Horvat & Amadej Marosa.
---

This is the stats tab
This is the post tip