Notera: Om ni håller er uppe i natt så rekommenderar jag att kika startelvorna när det blir officiellt. Och kom ihåg att startelvorna oftast byts ut i paus.

Klopp och Dortmund ska, så gott det går, återförenas när Liverpool tar emot Dortmund i en träningsmatch som spelas på amerikansk mark. Lite kittlande kuriosa är att tre spelare från Klopps trupp som plockade dubbeln 11-12 (liga- och cuptiteln) är kvar – Mat Hummels, Mario Gotze och Lukasz Piszczek.
Liverpool har flera av deras stjärnor borta fortfarande och jag såg delar av Dortmund mot Seattle Sounders senast. Det såg stabilt ut. Jag tycker Dortmund är favoriter här, trots träningsmatch. Spelar asian 0 till 2,17 hos Unibet (samma som dnb).

Här i böljande värme ska dessa två lag möt varandra i en vänskapsmatch, och det är väl inget som direkt talar för en hejdundrande underhållning. Liverpool har ingen supertrupp här faktiskt. Flera av stjärnorna har fått förlängd semester eller är på Afrikanska mästerskapen, till exempel Mohamed Salah, Sadio Mané, Alison Becker och Roberto Firmino. Har dock imponerat i två träningsmatcher mot Bradford (3-1) och Tranmere Rovers (6-0.
Dortmund har Manuel Akanji, Marcel Schmelzer, Achraf Hakimi, Mahmoud Dahoud och Sergio Gomez hemma/på semester fortfarande.
Borussia Dortmund har även de hunnit med och spelat en match. Besegrade Seattle Sounders med 3-1 efter mål av Marius Wolf, Paco Alcacer och Jadon Sancho. Såg pigga och spelsugna ut.
Kaptenen Marco Reus satt på bänken senast mot Seattle så inte helt otänkbart att han startar här.

Lagen möttes förra försäsongen och Dortmund vann då med 3-1. Liverpools trupp är klart sämre än Dortmund och det bör synas i matchen.

Möjliga startelvor:
Dortmund:
Burki; Piszczek, Toprak, Hummels, Schulz; Delaney, Witsel; Sancho, Reus, Hazard; Alcacer

Liverpool:
Mignolet; Alexander-Arnold, Van Dijk, Gomez, Robertson; Oxlade-Chamberlain, Henderson, Wijnaldum; Wilson, Brewster, Lallana

SPEL: Dortmund asian 0 till 2,17 (detsamma som DNB)
Hos Unibet

Twitter@ Holmbergake

This is the stats tab
This is the post tip