Asian hcp +0,5 (X2) på Tottenham, blir mitt spel i tisdagens CL. Spelet sitter om Tottenham vinner eller kryssar.
1.94 hos världens största bettingsajt bet365 .

Smålurig match med tanke på utgångsläget:
Tottenham har 3-0 att gå på. Med den ledningen i ryggen har Spurs alltså råd att förlora med två mål och ändå gå vidare. Ingen tror väl att Dortmund ska vända det här ändå, oddset på att Spurs går vidare är 1.05-1.06 och det har cirkulerat stories kring hur Dortmundfans sålt sina biljetter här.
Tiotusenkronorsfrågan är alltså att försöka lista ut vilken matchbild vi kommer få:

Ett Dortmund som verkligen tror på det och går all in för att få till åtminstone en förlängning?
Eller ett små-uppgivet Dortmund som mentalt är i inhemska titelkampen i allmänhet och i Stuttgart-matchen på lördag i synnerhet?
Ett Spurs som aktivt försöker göra mål -> vilket borde bli definitiva spiken i kistan för det här dubbelmötet.
Eller ett Spurs som siktar på att dra ner på tempot, hålla tätt och inte bryr sig nämnvärt om att ändra på det även om Dortmund har 1-0?

Den som lever får se. Jag tror vi kommer få se ett hemmalag som kommer inleda ganska aggressivt i hopp om tidig utdelning som hade gett publik i rygg och kanske Spursdarr. Tror dock Tottenham i sin tur är förberedda på det och kommer göra allt för att kväva Dortmunds energi. Tycker de bevisat tidigare att de har en stark defensiv nu när skadeläget ser rätt bra ut och Pochettino är skicklig taktiskt. Vet också att de har skickliga kontringsspelare i Kane och Son. Om Tottenham bara vill kommer de få fina omställningslägen där den duon kommer kunna såra tyskarna.

Förra veckan var tung för Spurs, som föll mot både Burnley och Chelsea utan att skapa särskilt mycket. När Aubameyang i lördags stegade upp för att dunka in 2-1 till Arsenal från straffpunkten såg det väldigt mörkt ut. Men Lloris räddning och Vertonghens brytning vände den situationen till något positivit. I stället för att Arsenal skulle få tabellhugg på Spurs har de kvar tredjeplatsen. Kan säkert ge lite av en boost till den här matchen.

Dortmund går också tungt för dagen. Föll mot Augsburg i fredags, vilket innebär att de tog en seger på sju matcher från februari och framåt. Frågan är om det är en formsvacka eller ett resultat av mer rimlig utdelning sett till hur matcherna faktiskt ser ut. Har tidigare i år överpresterat sett till xg-statistiken i Bundesliga. Tagit nästan tio poäng fler än de "borde" sett till förväntade mål (ska sägas att Tottenham också överpresterat gentemot Xg i PL). Fick tillbaka Reus i fredags, men han spelade bara 60 minuter. Stjärnan säger att han är redo för 120 minuter nu, men frågan är om han är helt 100 med tanke på att han gått skadad.

Tänkbara elvor:
Bürki; Wolf, Akanji, Zagadou, Diallo; Delaney, Witsel, Reus, Guerreiro, Sancho; Götze

Spurs:
Lloris; Alderweireld, Sánchez, Vertonghen; Aurier, Davies, Sissoko, Rose; Eriksen; Son, Kane

Tror Dortmund får svårt att hålla nollan här. Känslan hos mig är att ett Spursmål kan kväva Dortmundentusiasmen rejält och leda till en rätt avslagen historia. Tycker det luktar lite kryss.

1-1?

Speltips: 2 asian hcp +0,5 - odds 1.94 bet365

This is the stats tab
This is the post tip