Returmöte i Champions League i Tyskland mellan Borussia Dortmund - Tottenham.

Efter 3-0 till engelsmännen på Wembley krävs det en felfri match av Dortmund om det ska bli match av det här.

Dortmund är inne i en mindre bra period och försprånget laget hade på Bayern är borta i ligan. Dortmund tycker jag var bättre på Wembley i första halvlek men fick inte till offensiven. I andra var det jämnare men Spurs var effektiva och har nu ett drömläge att avancera till kvartsfinal.

Tottenham är också inne i en formsvacka. Trots tre matcher sedan mötet mot tyskarna är senaste vinsten för Spurs mot Dortmund. Har tappat mark i ligan och det primära målet får vara att hålla sin Champions League-plats.

Tottenham tror jag kommer vilja göra det så tråkigt som möjligt. Ligga lågt i försvaret för att inte ge något gratis till hemmafansen. Dortmunds chans är full gas från minut 1. De kan gå in med allt att vinna och ska man ge det en ärlig chans så behövs det skjutas i 90 minuter.

Jag spelar Dortmund över 14,5 skott @1.80 hos bet365 med 3u.